Μανδραϊκός ΑΟ: Ευχαριστήριο…

Μανδραϊκός ΑΟ: Ευχαριστήριο…

Ο Μανδραικός ΑΟ έστειλε δελτίου τύπου που αναφέρει για το 2ο τουρνουά ακαδημιών που έγινε.

Ο Μανδραικός ΑΟ Ευχαριστεί….

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Το 2ο SOCCER_CUP, που διοργάνωσε ο Μανδραϊκός Αθλητικός Όμιλος ολοκληρώθηκε με επιτυχία. Η επιτυχία δεν είναι μια απλή φραστική διατύπωση για «να ευλογήσουμε ταγένια   μας».   Είναι   η   ουσία   και   το   περιεχόμενο   που   δώσαμε   όλοι   μαζί   σε   αυτή  την τετραήμερη συνάντησή μας σε 3 γήπεδα.
Κοινή και βασική επιδίωξη σε όλους τους Συλλόγους είναι να ενθαρρύνουμε τους μικρούς μας φίλους να ασχοληθούν με τον αθλητισμό, να έρθουν κοντά στις αθλητικές οικογένειες που έχουμε και να γαλουχηθούν με τις κατάλληλες αθλητικές και   παιδαγωγικές αξίες.
Είμαστε   βέβαιοι   ότι   και   με   αυτό   το   τουρνουά,   βάλαμε   ένα   λιθαράκι   σε   αυτό   το οικοδόμημα που με τόσο κόπο, μεράκι και εθελοντισμό προσπαθούμε να στήσουμε.
Το τουρνουά μας πέτυχε επίσης τον προπονητικό και εκπαιδευτικό του σκοπό, την σωστή αθλητική – κοινωνική εκπαίδευση και την ψυχαγωγία των νεαρών αθλητών μας σύμφωνα με   τα   αθλητικά   ιδεώδη,   το «ευ αγωνίζεσθαι»  και τις  αξίες  που έχουμε ως αθλητικοί σύλλογοι. Παράλληλα δεκάδες αθλητικά στελέχη, γονείς, παιδιά από όλα τα σημεία της Αττικής (και της Ελλάδας) συναντηθήκαμε, γνωριστήκαμε, συμβάλλαμε – έστω ελάχιστα – στο κοινωνικό,  πολιτιστικό και φιλανθρωπικό πρόσωπο του αθλητισμού.
Για   όλα   αυτά   λοιπόν   κάνουμε   σήμερα   αυτό   τον   αποχαιρετιστήριο   απολογισμό   και
δικαιούμαστε όλοι μας να μιλάμε για ΕΠΙΤΥΧΙΑ και να θεωρούμε όλα τα παιδιά και όλους
τους Συλλόγους  ΝΙΚΗΤΕΣ.
Σας   ευχαριστούμε   ΟΛΟΥΣ   και   ΟΛΕΣ   από   καρδιάς!   Είμαστε   στη   διάθεσή   σας   για
περαιτέρω συνεργασία και για να ανταποδώσουμε την τιμή που μας κάνατε.
Ειδικότερα επιτρέψτε μας να ευχαριστήσουμε: Τον Σύλλογο Τέλος Αγρας που μας ήρθε
από   τους   όμορφους   Γαργαλιάνους   Μεσσηνίας.   Τον   Δήμο   Μάνδρας   Ειδυλλίας   και την
ΕΠΣΔΑ   για   την   αιγίδα   τους.   Τους   φίλους   μας   στην     Soccerland     Ελευσίνας   και   στο    Metropolitan       Park     για   την   πολύτιμη   συνεργασία   και   φιλοξενία   τους.   Τέλος   θερμές    ευχαριστίες στους ΕΘΕΛΌΝΤΕΣ μας για τη συγκινητική προσφορά τους.

Για τον Μανδραϊκό Αθλητικό Ομιλο:
Χρήστος Παπακωνσταντίνου, πρόεδρος
Βασίλης Ασπιώτης, υπεύθυνος Ακαδημιών
Γιώργος Δημητρακόπουλος, αθλητικός διευθυντής.
Τάσος Κουρκούτας, υπεύθυνος δημοσίων σχέσεων.

Σχετικά Άρθρα