ΜΑΝΔΡΑΙΚΟΣ ΑΟ: Επιτυχία το  2ο SOCCER CUP

ΜΑΝΔΡΑΙΚΟΣ ΑΟ: Επιτυχία το  2ο_SOCCER_CUP

Το 2ο_SOCCER_CUP που διοργάνωσε ο ΑΟ Μανδραικός είχε απόλυτη επιτυχία και πραγματοποιήθηκε με την αιγίδα του Δήμου Μάνδρας Ειδυλλίας και την ΕΠΣΔΑ και για το φιλανθρωπικό σύλλογο η “ΠΙΣΤΗ”.
Τα παιχνίδια διεξήχθηκαν στα γήπεδα: Νέο γήπεδο Μάνδρας(Βαλαρία), γήπεδο Soccerland Ελευσίνας και γήπεδο Metropolitan Park Ασπροπύργου.
Συμμετείχαν 24 σύλλογοι με 53 τμήματα(Κ8, Κ10, Κ12, Κ14,και Κ16). Εγιναν 94 αγώνες και 800 αθλητές.
Ο Δήμαρχος κ Χρήστος Στάθης  βράβευσε τους μικρούς ποδοσφαιριστές αλλά διαπίστωσε και χάρηκε τους καρπούς και των δικών του επίμονων προσπαθειών στον χώρο του αθλητισμού.

Ελαβαν μέρος Μανδραικός ΑΟ, ΑΠΟ Περαμαϊκός,Θρασύβουλος Φυλής,Δάφνη Ερυθρών,Άφοβος Σεπολίων,Α.Ο. Αιγαλεω,ΠΑΟ Ηρακλής Ελευσίνας,Iκαρος Καλλιθέας,Δ.Α.Σ. Ζεφυρίου,Soccerland Elefsis,Α.Ο. Θρίαμβος Χαιδαρίου, Α.Ο. Άγιος Ιερόθεος,Ατταλος Νέας Περάμου, Βύζας Μεγάρων ΑΟ Καραβά,Αίας Σαλαμίνας, Ολυμπιακός Ατρόμητος Δροσιάς, Young Stars Football Academy, ΑΟ ΙΛΙΟΥ,Α.Γ.Σ Νέας Περάμου, Απόλλων Ποντίων Ασπροπύργου, Α.Ο. ΤΕΛΟΣ ΑΓΡΑΣ ΓΑΡΓΑΛΙΑΝΩΝ,Thunders sports center – Academy,
Σχολή Ποδοσφαίρου Διονύσου.

Παραβρέθηκαν αρκετοί γονείς ο Μιχάλης Καψής, μια μεγάλη δόξα του ελληνικού ποδοσφαίρου, ο. Πρωταθλητής Ευρώπης το 2004, μας τίμησε με την παρουσία του στο #2ο_SOCCER_CUP.
Η λάμψη του, οι επιτυχίες του λειτουργούν ως το πιο τρανταχτό παράδειγμα σε όλους τους νεαρούς ποδοσφαιριστές για σκληρή δουλειά και όμορφους στόχους.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ…

Η Διοίκηση του Μανδραικού  ευχαριστεί θερμά τον Δήμαρχο κ Χρήστο Στάθη, όλους τους αντιδημαρχους και το προσωπικό του Δήμου για όλα οσα κάνουν για τον αθλητισμό στην πόλη μας.

Την Ευαγγελία Κουτσοδήμα μαζί με τις θερμές ευχαριστίες μας για όσα κάνεις ώς αντιδήμαρχος και πρόεδρος του ΔΟΚΑΠ για τον αθλητισμό, σου στέλνουμε όλος ο Μανδραϊκός τις εγκάρδιες ευχές μας να απολαύσεις με υγεία και χαρά την σημαντικότερη, ομορφότερη, προσωπική και οικογενειακή περίοδο της ζωής σου. Σε ευχαριστούμε για όλα!

Επιμέλεια: ΑΝΕΣΤΗΣ ΤΣΑΚΙΡΟΓΛΟΥ

Επιμέλεια: ΑΝΕΣΤΗΣ ΤΣΑΚΙΡΟΓΛΟΥ

Σχετικά Άρθρα