ΜΑΝΔΡΑΙΚΟΣ ΑΟ: Αξίζουν ένα δημόσιο εύσημο…

ΜΑΝΔΡΑΙΚΟΣ ΑΟ:   Αξίζουν ένα δημόσιο εύσημο…

Στον Μανδραικό Αθλητικό Όμιλο σήμερα στα 9 αθλητικά τμήματα που λειτουργούν, φτάσαμε να απασχολούνται 16 εργαζόμενοι και να αθλούνται κοντά στα 300 παιδιά και ενήλικες!
Αυτό το επίτευγμα, και μάλιστα μέχρι τώρα χωρίς 1 ευρώ δημόσιας επιχορήγησης, είναι αποτέλεσμα ονείρου, σοβαρού σχεδίου και σκληρής συλλογικής εθελοντικής δουλειάς του Διοικητικού Συμβουλίου του Ομίλου καθώς και άλλων εθελοντών που προσφέρουν σε κάθε τμήμα και συνολικά στον όμιλο.
Ο καθένας με τον τρόπο του, τον χρόνο του και την αγάπη του για τον Μανδραϊκό, προσέφεραν στο να φτάσουμε σε αυτό το επίπεδο. Παρότι οι ίδιοι δεν θέλουν να «φανούν», προτιμούν να φαίνεται το συλλογικό έργο, αξίζουν να ανφέρουμε τα ονόματά τους, αξίζουν ένα δημόσιο εύσημο:
Χρήστος Παπακωνσταντίνου, Βασίλης Ασπιώτης, Ανδρέας Αποκορονιωτάκης, Δημήτρης Ζαφείρης, Κατερίνα- Τσαντήλα-Καριώτη, Χρυσούλα Τσαντήλα, Τάσος Κουρκούτας, Γιώργος Δημητρακόπουλος, Δημήτρης Δεμέστιχας, Αρης Ρουμελιώτης, Κώστας Καρλιαμπάς, Αγγελική Μπουγά, καθώς και στο τμήμα Volley οι Χρήστος Δέδες, Τόνια Τσάμου,  και στην Ποδοσφαιρική Ομάδα ο γενικός αρχηγός Γιάννης Καλούδας.
Συνεχίζουμε!

 

Σχετικά Άρθρα