Μανδραικός Α.Ο: Συγχαρητήρια…

Μανδραικός Α.Ο: Συγχαρητήρια…


Με μεγάλη χαρά υποδεχόμαστε την εκλογή του φίλου Κλέαρχου Τζαφέρη στην Εκτελεστική της ΕΠΟ. Άνθρωπος του ποδοσφαίρου πολλά χρόνια, ενεργός στα κοινά της περιοχής μας, συμμέτοχος σε αγώνες και προσφορά. Είμαστε σίγουροι πώς το Ελληνικό Ποδόσφαιρο έχει να πάρει πολλά από τον Κλέαρχο. Η οικογένεια του Μανδραϊκού του στέλνει τις πιο θερμές ευχές για πολλές επιτυχίες στα δύσκολα καθήκοντα που ανέλαβε.
Είμαστε επίσης αισιόδοξοι ότι με την εκλογή του Θοδωρή Ζαγοράκη στην θέση του Προέδρου της ΕΠΟ θα ανοίξει μια νέα θετική σελίδα στο πολυαγαπημένο αλλά και ταλαιπωρημένο άθλημα του Ποδοσφαίρου. Ελπίζουμε να έχει ανάλογη πορεία όπως ο Σούκερ στην Κροατία, ο Σαβίσεβιτς στην Σερβία, ο Μπόνιεκ στην Πολωνία και άλλοι καταξιωμένοι ποδοσφαιριστές που ασχολήθηκαν με τα διοικητικά.
Πολλά συγχαρητήρια στη νέα Διοίκηση. Αναμένουμε πρωτοβουλίες και για το Ερασιτεχνικό Ποδόσφαιρο και τις Ακαδημίες. Εκεί είναι ο θεμέλιος λίθος και από εκεί θα αναγεννηθεί το Ποδόσφαιρο.
Ο Μανδραϊκός Αθλητικός Όμιλος έχει επεξεργαστεί προτάσεις και ιδέες τις οποίες θα καταθέσει και θα διεκδικήσει για μια νέα πορεία ανάπτυξης του αθλήματος, των σωματείων και των ποδοσφαιριστών.

Χρήστος Παπακωνσταντίνου
Πρόεδρος Μανδραϊκός ΑΟ

Σχετικά Άρθρα