ΜΑΝΔΡΑΪΚΟΣ Α.Ο:  Ποδοσφαιρικό EVENT – 18, 19, 20 Απριλίου

ΜΑΝΔΡΑΪΚΟΣ Α.Ο:  Ποδοσφαιρικό EVENT – 18, 19, 20 Απριλίου

Ποδοσφαιρικό EVENT – 18, 19, 20 Απριλίου – στην Μάνδρα. ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ: Πάνω από 50 τμήματα με πάνω από 500 παιδιά!Ατρόμητος Αθηνών,Ιωνικός Νικαίας, Ηφαιστος Περιστερίου, ΒΥΖΑΣ Μεγάρων, Πανελευσινιακός Α.Ο. , Αστέρας Μαγούλας, Ένωση Πανασπροπυργιακού , Απόλλων Ποντίων Ασπροπύργου , Ηρακλής Ελευσίνας, Ολυμπιακός Μέγαρα, Πυρρίχιος Ασπροπύργου, Α.Γ.Σ Νέας Περάμου, Θρασύβουλος Φυλής, Μίμας Μικρασιατική, ΑΙΑΣ Παραλιας , Περαμαϊκός, Μανδραϊκός

Οι αγώνες θα γίνουν στην νέα αθλητική εγκατάσταση της Μάνδρας, σε ένα μαγευτικό φυσικό περιβάλλον! Δίπλα στο δάσος, στις παρυφές της διάσημης Ιεράς Μονής Παναγίας Γοργοεπηκόου με πανοραμική θέα στον Ελευσινιακό κόλπο. Οι νεαροί ποδοσφαιριστές και οι συνοδοί τους θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν εκτός από τα ποδοσφαιρικά ταλέντα, να γνωρίσουν την όμορφη γραφική πόλη της Μάνδρας, τις εκπληκτικές φυσικές ομορφιές της, τις διάσημες ταβέρνες της και τα ιστορικά αξιοθέατα της περιοχής.Στο EVENT θα μας τιμήσουν πολλοί γνωστοί εν ενεργεία ποδοσφαιριστές. Στον χώρο θα λειτουργήσει αναψυκτήριο.Ευχαριστούμε όλους τους εθελοντές του Μανδραϊκού για την βοήθειά τους.Σας περιμένουμε όλους στην φιλόξενη πόλη μας!
Για το ΔΣ του ΜανδραϊκούΟ Πρόεδρος, Χρήστος Παπακωνσταντίνου. Ο Γραμματέας, Βασίλης Ασπιώτης. Ο Υπεύθυνος Ακαδημιών, προπονητής κ. Βασίλης Γρίβας και ο Διευθυντής των Ακαδημιών, Γιώργος Δημητρακόπουλος.

ΠΟΛΛΕΣ ΕΚΠΛΗΞΕΙΣ στο Ποδοσφαιρικό EVENT στη

Την Μ. Δευτέρα 18/4 θα βρίσκονται 4 εν ενεργεία ποδοσφαιριστές με πλούσια διαδρομή στα ελληνικά γήπεδα: Βαγγέλης Μάντζιος, Μιχάλης Καλλέργης, Γιάννης Καραλής, Χαράλαμπος Οικονομόπουλος.

Σχετικά Άρθρα