ΜΑΝΔΡΑΙΚΟΣ Α.Ο: Επίσκεψη στην ακαδημία και συνάντηση

ΜΑΝΔΡΑΙΚΟΣ Α.Ο:  Επίσκεψη στην ακαδημία και συνάντηση

Επίσκεψη στην Ακαδημία του Μανδραικού ΑΟ  και συνάντηση με το επιτελείο μας είχαν οι Υπεύθυνοι του Εκπαιδευτικού Προγράμματος Προεθνικών Ομάδων Δυτικής Αττικής Γιάννης Φατόλιας & Τάσος Στασινόπουλος και ο Συντονιστής του Εκπαιδευτικού Προγράμματος Παναγιώτης Παυλίδης.
Η ΕΠΣΔΑ έχει στρέψει την προσοχή της στην κατεύθυνση της καλύτερης δυνατής εκπαίδευσης με σύγχρονους και άκρως επαγγελματικούς όρους, έτσι ώστε να δρέψει το εθνικό μας ποδόσφαιρο τους καρπούς της στοχευμένης και διαρκούς αναβάθμισης του επιπέδου λειτουργίας των υποδομών/ακαδημιών.
Κοινοί στόχοι μας είναι η οργανωμένη παρακολούθηση και αξιολόγηση των νεαρών παικτών καθώς επίσης και η διαρκής και ενιαία εκπαίδευσή τους για τη βελτίωση της τακτικής συμπεριφοράς, της προσέγγισης του παιχνιδιού και της λήψης αποφάσεων.
Συγχαρητήρια στους υπευθύνους του αναπτυξιακού σχεδιασμού για την οργανωμένη και πολύπλευρη παρουσία τους. Από την πλευρά μας, ο Μανδραϊκός Αθλητικός Όμιλος επενδύει στους νέους αθλητές, στα παιδιά της περιοχής μας. Με σοβαρό προγραμματισμό, με επιστημονική υποστήριξη, με επιμονή και δουλειά θα φέρουμε τα αποτελέσματα που η Διοίκηση και όλοι οι Φίλαθλοι του Μανδραϊκού ονειρευόμαστε.

Σχετικά Άρθρα