Λύτρωση στο φινάλε για Α.Ο. Κορυδαλλό…

Λύτρωση στο φινάλε για Α.Ο. Κορυδαλλό…

Με αυτή τη φωτογραφία και τη λεζάντα “La Casa De Papel” η οποία δημοσιεύτηκε στο facebook πανηγύρισαν οι Κορυδαλλιώτες τη πολύ σημαντική νίκη που σημείωσαν στο 90΄ με 1-0 απέναντι στον Α.Σ. Ποντίων. O τίτλος έχει να κάνει με την γνωστή σειρά που αφορά την πραγματοποίηση μιας τέλειας ληστείας.

Έτσι το συγκρότημα του Στάθη Φουρίκη ουσιαστικά “έκλεψε” το ματς με το γκολ του Ούγκρη το οποίο πανηγυρίστηκε έξαλλα τόσο εντός αγωνιστικού χώρου όσο και στην εξέδρα. Να σημειωθεί πως οι φιλοξενούμενοι ήταν αυτοί που είχαν τις σημαντικές ευκαιρίες να πάρουν το παιχνίδι ωστόσο ο νόμος του ποδοσφαίρου για πρώτη φορά φέτος μίλησε υπέρ των “ερυθρόλευκων”.

Α.Ο. ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΣ: Κατσικώστας, Ζαχαρίου, Καραντινός, Παπαδόγγονας, Κουιμτσίδης, Δερμεντζόγλου, Χατζηανδρέου (85΄Κατσίκιας), Ούγκρης, Σαραντέας, Παπαφώτης, Σωτηρόπουλος (55΄Αγγειάδης).

Α.Σ. ΠΟΝΤΙΩΝ: Ρόκκος, Παπαδόπουλος, Νέστορας, Ραγκαβάς (93΄λ.τρ. Λουκάνι Ντ.), Τσουλάκος, Παπαϊωάννου, Παπαγιαννίδης (86΄Κρεβατάς), Γιατζιτζόγλου, Λουκάνι Ν., Δίκης (46΄ Γεωργίου), Μαραγκός (70΄Πρωτόπαππας).

Σχετικά Άρθρα