Λύση της συνεργασίας με Κοντιζά το Αιγάλεω μετά την φιλική λευκή ισοπαλία με Θρίαμβο Χαϊδαρίου

Λύση της συνεργασίας με Κοντιζά το Αιγάλεω μετά την φιλική λευκή ισοπαλία με Θρίαμβο Χαϊδαρίου

ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΦΩΤΗΣ ΚΑΤΣΟΥΦΗΣ

Παρελθόν αποτελεί από το Αιγάλεω ο άσος Κοντιζάς με τον οποίο λύθηκε η συνεργασία.

Η ανακοίνωση του συλλόγου:

«Ο Α.Ο Αιγάλεω ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας της με τον Δημήτρη Κοντιζά, τον ευχαριστεί για όλα όσα προσέφερε στην ομάδα και του εύχεται καλή επιτυχία στη συνέχεια της καριέρας του.Ο Δημήτρης στα 6 χρόνια που βρίσκεται στην ομάδα μας, συνέδεσε το όνομά του με αναρίθμητες σπουδαίες στιγμές και γι’ αυτό και θα αποτελεί για πάντα ένα αναπόσπαστο κομμάτι της ιστορίας και της οικογένειάς του Α.Ο Αιγάλεω»

Χωρίς νικητή και χωρίς γκολ τελείωσε η αναμέτρηση ανάμεσα σε Αιγάλεω και Θρίαμβο Χαϊδαρίου, με τους ανθρώπους του συλλόγου του Χαϊδαρίου να μένουν ευχαριστημένοι με την αναμέτρηση.

Μετά το τέλος του αγώνα ο πρόεδρος του Θρίαμβου Χ. ευχαρίστησε μέσω της επίσημης σελίδας της ομάδας τα ευχαριστώ του στους ανθρώπους του Αιγάλεω: «Ο πρόεδρος του Α.Ο Θριάμβου Χαϊδαρίου κ. Μιχάλης Θεοδοσιάδης ευχαριστεί τόσο εκείνος όσο και τα μέλη του ΔΣ για την άψογη φιλοξενία τον πρόεδρο του Α.Ο Αιγάλεω και τα μέλη του ΔΣ αποδεικνύοντας τις εξαιρετικές σχέσεις των δύο συλλόγων”.

Τέλος ο προπονητής του Θριάμβου δήλωσε ευχαριστημένος με την εικόνα της ομάδας του: “Είναι κάτι φυσιολογικό, αλλά νομίζω ότι η εντύπωση είναι ότι είχαμε καλή εικόνα και στα δύο ημίχρονα. ”.Το κεφάλι κάτω και προχωράμε…

Σχετικά Άρθρα