Λευκή ισοπαλία στην Ελευσίνα. Μανδραικός-ΑΟ Κατασταρίου

Κόλλησαν στο μηδεν

Στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος της Γ΄Εθνικής(8ος όμιλος) ο Μανδραικός στο ουδέτερο γήπεδο Γ.Ρουμελιώτης στην Ελευσίνα και κάτω από άσχημες καιρκές συνθήκες (δυνατός άνεμος-Βροχή) παραχώρησε λευκή ισοπαλία στο ΑΟ Κατασταρίου Ζακύνθου ύστερα από ένα αμφίροπο παιχνίδι.
Αξίζει να σημειωθεί ότι η ομάδα της Ζακύνθου ήταν πολύ καλά στημένη αμυντικά με πρέσινγκ και έπαιξε με ξαφνικές αντεπιθέσεις ενώ είχε δοκάρι στο 50′ με τον Κάρδαρη
Ο Μανδραικός προσπάθησε όσο μπορούσε να διασπάσει την καλή αμυντική γραμμή των φιλοξενουμένων και οι απειλές για γκόλ ήταν από στημένες φάσεις.
Κορυφαίος από τον Μανδραικό ο Ακης Στρατάκης(εγγύηση)ενώ από την ομάδα του Δημήτρη Νόλη ο Κάρδαρης και όλη η αμυντική γραμή.
Διαιτητής ο Στέφανος Ξηρογιάννης.Βοηθοί: Σοφός-Τσώνης από την Βοιωτία.

ΜΑΝΔΡΑΙΚΟΣ(προπονητής Βασίλης Σπάθας): Ιωσήπου,Χαλκιάς, Τσακίρης, Μαυρίδης, Στρατάκης, Μπούσης, Κατσίκιας(70’Ριζάι), Κωνσταντινίδης, Μελετίδης(85’Κούστας), Πασαλίδης, Μπόρι(75’Χονδρουδάκης).
ΑΝΑΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟΙ: Ριζάι, Χονδρουδάκης, Κούστα, Πορανίδης, Βλαχόπουλος, Στύλλα, Πουλάκης.

ΑΟ ΚΑΤΑΣΤΑΡΙΟΥ(προπονητής Δημήτρης Νόλης): Δρακόπουλος, Τηλόπουλος, Παναγόπουλος, Καρβούνης, Σπυρόπουλος, Δημουλάς, Μιχαηλίδης(80’Λίλι), Πέττας, Μεζίνι, Κάρδαρης(85’Δρόσος), Κουρέλλας(90’Κορφιάτης).

Τον αγώνα παρακολούθησαν περίπου 200 φίλαθλοι μεταξύ αυτών και ο Βετράνος παίκτης του Ολυμπιακού Σίνιτσα Γκόκιτς.

Απόδοση: ΑΝΕΣΤΗΣ ΤΣΑΚΙΡΟΓΛΟΥ
Φωτό: ΘΟΔΩΡΗΣ ΓΕΩΡΝΤΑΜΙΛΗΣ

Σχετικά Άρθρα