Λευκή ισοπαλία. Μικρασιατική – Αστέρας Μαγούλας 0-0

Λευκή ισοπαλία. Μικρασιατική – Αστέρας Μαγούλας 0-0

Δεν ανέδειξε νικητή το ντέρμπι της 26ης αγωνιστικής στην Α΄κατηγορία που διεξήχθει στο γήπεδο της Νέας Περάμου αφού ο ΑΟ Μίμας Μικρασιατική και ο Αστέρας Μαγούλας μοιράστηκαν βαθμούς και εντυπώσεις και αναδείχθηκαν ισόπαλοι χωρίς τέρματα.

Ο Πέτρος Βουρνάζος του Αστέρα ήταν πρώτυπο αμυντικού, .μαζί με τον τερματοφύλακα Μικρό και τον Εντυ στο κέντρο ήταν η τριάδα που όχι μόνο κράτησε το μηδέν αλλά θα μπορούσαν ο Πέτρος και ο Εντυ σε μια δυο περιπτώσεις να δώσουν και την νίκη στη Μαγούλα.

Από τη Μικρασιατική ο Έβερετ δε δύο περιπτώσεις απεσώβησε σίγουρα γκολ σε μια ακόμα σε τετ-ατετ ο τερματοφύλακας….πολύ καλοί ήταν ο Μαζιώτης , και ο Γαλανός.

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι τυπικά γηπεδούχοι ομάδα του Μίμα στο 34΄με τον Λαοκράτη Μπαγδάτογλου κέρδισαν πέναλτι. Το κτύπησε ο ίδιος και απέκρουσε ο τερματοφύλακας του Αστέρα.

Διαιτητής ήταν ο Φώτης Ντάουλας.Βοηθοί: Οικονόμου-Ζειμπέκης.

ΜΙΚΡΑΣΙΑΤΙΚΗ(προπονητής Χάρης Κουστέρης): Βανδώρος, Γεωργακής, Κήττας, Έβερετ, Γαλανός, Μήτσος, Μπαγδάτογλου, Μαζιώτης, Μάκρας (83’ Τοπάλης), Στρατάκης, Σταφάι(61’ Τούσης).

ΑΣΤΕΡΑΣ ΜΑΓΟΥΛΑΣ(Κώστας Λινάρδος): Μικρός, Μυρσινιάς, Δούλος, Λογοθέτης, Βουρνάζος, Μπάλλα, Μπέχλης, Απαζίδης (86’ Φυσαράκης), Παπακωνσταντίνου (24’ Χιονίδης), Χαλκίδης (72’ Τεπέτωβ), Τσιανάκας.

Σχετικά Άρθρα