ΚΥΠΕΛΛΟ: Ο Ηρακλής Ελευσίνας απέδρασε από την Μάνδρα

ΚΥΠΕΛΛΟ: Ο Ηρακλής Ελευσίνας απέδρασε από την Μάνδρα

Μετά από ένα σπουδαίο παιχνίδι με πάθος δύναμη και αρκετές μονομαχίες αλλά και σκληρά μαρκαρίσματα για τον επαναληπτικό της 1ης φάσης του κυπέλλου στην Δυτική Αττική ο Ηρακλής Ελευσίνας επικράτησε στην Μάνδρα του νεανικού Μανδραικού με 2-1 και με δύο νίκες (πρώτο μάτς 1-0) προκρίθηκε στην επόμενη φάση του θεσμού.
Τον αγώνα παρακολούθησαν αρκετοί φίλαθλοι ενώ δεν έλλειψαν και οι ωραίες παρουσίες.
Παρόντες στον αγώνα ο αντιπρόεδρος της ΕΠΣΔΑ κ. Χρήστος Σοφιανίδης, ο γενικός γραμματέας του συνδέσμου διαιτητών κ. Γιώργος Μπεγέτης, σύσσωμο το Δ.Σ και των δύο ομάδων, ο προπονητής του Ικάρου Νεοκτίστων Κώστας Λινάρδος, ο Τάσος Γιώργας, ο Βαγγέλης Μπέκας, ο Κλόντι Βούκα, ο Γιώργος Δημητρακόπουλος, από τον Πανελευσινιακό ο Κώστας Τούρτας και άλλοι.

Η νεανική ομάδα του Μανδραικού αγωνίστηκε (84% των παικτών κάτω από 21 ετών) με ταλέντα από την πόλη της Μάνδρας (61%) και γειτονικούς δήμους (31%). Και κυρίως με πάθος και αγάπη για το όμορφο ποδόσφαιρο.

Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΠΙΟ ΚΑΤΩ

ΜΑΝΔΡΑΙΚΟΣ ΑΟ

ΒΑΛΣΑΡΑΣ-ΣΟΦΙΑΝΙΔΗΣ
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΤΩΝ ΦΙΛΑΘΛΩΝ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΤΗΣ ΜΑΝΔΡΑΣ
ΑΡΚΕΤΟΙ ΦΙΛΑΘΛΟΙ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ
ΔΕΞΙΑ ΜΕ ΤΑ ΛΕΥΚΑ Ο ΤΣΑΚΟΥΡΙΔΗΣ(που δέχτηκε την επίθεση)
ΟΙ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΡΧΗΓΟΙ
ΦΑΣΗ ΣΤΑ ΚΑΡΕ ΤΟΥ ΜΑΝΔΡΑΙΚΟΥ
ΚΙΤΡΙΝΗ ΓΙΑ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ
ΗΡΑΚΛΗΣ ΕΛΕΥΣΙΝΑΣ

ΤΑ ΓΚΟΛ:

Στο 28′ ο Τσακουρίδης έβγαλε από τα αριστερά την κάθετη πάσα στον Ζίου που με αριστερό διαγώνιο σούτ έστειλε την μπάλα να κτυπήσε στο κάθεο δοκάρι και να καταλήξει στα δίχτυα. 0-1.
Στο 58′ ο REXHIN ALL. με σούτ μέσα από την περιοχή πέτυχε το 0-2.
Στο 77′ ο Θεοδωρίδης με απευθείας φάουλ έξω από την περιοχή μείωσε σε 1-2.

Διαιτήτευσε ο Αριστείδης Αλιάγας. Βοηθοί: Χρήστος Παύλου και Κώστας Οικονόμου.
Παρατηρητής αγώνα ήταν ο Κώστας Βαλσαράς. Ιατρός αγώνα η Ανθή Βαρνακιώτη.

ΜΑΝΔΡΑΙΚΟΣ ΑΟ(προπονητής Γιώργος Σωτήρχος): Κοπαλάς, Πετσίτης(66′ λόγω τραυματισμού Πέτρου), Βάσα Κριστιάν, Μπακατσέλος(73′ Ρούτης), Χαμηλάκης, Βόγκας, Θεοδωρίδης, Κούρτι Αμαράντο, Παπανικολάου(78′ Παλιγγίνης), Βλαντιμίρ Πρίφτι(78΄Κανάκης), Μπεκας(76΄Διολέτης).

ΗΡΑΚΛΗΣ ΕΛΕΥΣΙΝΑΣ(προπονητής Μιχάλης Κατσάφαρος): Μικρός, Μαρινόπουλος(85′ Τουρλίδας Κ), Τσακουρίδης(65΄Ρούσσης), Ρήγος, Αξιώτης, Πουρής, Απαζίδης, Γκόρος, REXHIN ALL73′ Λιόλιος), Κατσάφαρος(84′ Νικολά), Ζίου.

***Ο αγώνας στιγματίστηκε στο τέλος της αναμέτρησης όταν ο ποδοσφαιριστής του Ηρακλή Αλέξ. Τσακουρίδης ενώ κατευθυνόταν στο αυτοκίνητό του δέχτηκε επίθεση εκτός γηπέδου από άγνωστους με αποτέλεσμα να κτυπηθεί στα πλευρά και στο χέρι.
Ο παίκτης του Ηρακλή όταν ρωτήθηκε ποιοι τον κτύπησαν ήταν κατηγορηματικός και είπε ότι δεν είχε πάρε -δώσε με κανέναν.

Ρεπορτάζ-Φωτό: ΑΝΕΣΤΗΣ ΤΣΑΚΙΡΟΓΛΟΥ

Σχετικά Άρθρα