ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΠΣΔΑ: Ο Πανελευσινιακός και ο Εθνικός στον τελικό

ΕΘΝΙΚΟΣ ΠΑΝΟΡΑΜΑΤΟΣ

Ο Πανελευσινιακός και ο Εθνικός στον τελικό

Στους αγώνες για την ημιτελική φάση κυπέλλου που διεξήχθηκαν το απόγευμα της Τετάρτης στην Δυτική Αττική ο Πανελευσινιακός επικράτησε στα Μέγαρα τον ΑΟ Μίμα με 2-1 (πρώτο μάτς 2-0) και προκρίθηκε στον τελικό της διοργάνωσης και θα αντιμετωπίσει τον Εθνικό Πανοράματος που επικράτησε στο γειτονικό ντέρμπι του Σκορπιού Φυλής 2-0 στην παράταση. Κανονικός αγώνας 0-0.(πρώτο μάτς 0-0).

Α.Ο. ΜΙΜΑΣ ΜΙΚΡΑΣΙΑΤΙΚΗ – ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟΣ 1-2. (πρώτο μάτς0-2)
ΕΘΝΙΚΟΣ ΠΑΝΟΡΑΜΑΤΟΣ – ΣΚΟΡΠΙΟΣ ΦΥΛΗΣ 2-0 στην παράταση. Κανονικός αγώνας 0-0.(πρώτο μάτς 0-0).

ΑΟ ΜΙΜΑΣ-ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟΣ 1-2

Ο Πανελευσινιακός επικράτησε στα Μέγαρα του ΑΟ Μίμα Μικρασιτικής με 2-1 και θα αντιμετωπίσει στο τελικό τον Εθνικό Πανοράματος.(πρώτο μάτς 0-2).

Τα τέρματα του Μουράτ Σεροπιάν σημείωσαν οι Σεκούμπα 14′ Εβερετ(αυτογκόλ) 77′. Για λογαριασμό του Μίμα του Χάρη Κουστέρη σκόραρε ο Εβερετ 63′.

Διαιτητής ήταν ο Αντι Χαμπιλάι.

ΜΙΚΡΑΣΙΑΤΙΚΗ: Βαανδώρος, Γεωργακής(76′ Αγγελακόπουλος), Μήτσος Α.(81′ Ζουμπουρλής), Έβερετ, Γαλανός, Μπαγδάτογλου(64′ Σταφάι), Μαζιώτης, Μάκρας(64′ Κήττας), Τούσης, Στρατάκης.

ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟΣ: Νικολάκης, Μανδαμαδιώτης(46′ Ταμπουρατζής), Μαρμούτας, Συριόπουλος, Ανδριόπουλος, Ξενοπανάγος, Κατίδης(46′ Μακρίδης), Μουσκάι, Τσακίρης, Λαζαρίδης, Σεκούμπα.

ΕΘΝΙΚΟΣ-ΣΚΟΡΠΙΟΣ 2-0

Ο Εθνικός Πανοράματος επικράτησε του Σκορπιού Φυλής με 2-0 και θα αγωνιστεί στον τελικό με τον Πανελευσινιακό.
Τα τέρματα της ομάδος του Γιώργου Αδάκτυλου σημείωσαν οι Τσουτσάνης 104′ και Γεγές 117′. Δοκάρι είχαν και για τις δύο ομάδες ο Κάσος και ο Μανασίδης.
Διατήτευσε ο Αριστείδης Βάτσιος.

ΕΘΝΙΚΟΣ: Κολιάκης, Ζεϊτινίδης, Παπαδιώτης(65′ Τζανέτος), Πουλικίδης, Παναηλίδης, Μιχαηλίδης(86′ Καλαμούτσος), Τσουτσάνης, Γεγές(80′ Ανδριώτης), Μανασίδης Αν., Κατσίκης(87′ Μανασίδης), Γεωργιάδης.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Αλεξόπουλος, Καρτέρης, Σκαμαντζούρας(116′ Μαυρίδης), Σερέτης, Αντωνόπουλος, Καραγιαννίδης, Αρκουμάνης, Κάσσος(66′ Ντόκα), Χωματιανός(97′ Χριστοδούλου), Πατραμάνης(116′ Τσικρικάς), Δημητρόπουλος.


Επιμέλεια: ΑΝΕΣΤΗΣ ΤΣΑΚΙΡΟΓΛΟΥ

Σχετικά Άρθρα