Κυκλοφόρησαν οι κάρτες διαρκείας στον ΑΟ Νεοπεντελικό

Κυκλοφόρησαν τα διαρκείας

Κυκλοφόρησαν οι Κάρτες Διαρκείας του Νεοπεντελικού Α.Ο. για την αγωνιστική χρονιά 2018-19 και η θέση σου σε περιμένει!!!
Μετά την περσινή ονειρική χρονιά με την ομάδα μας να στέφεται ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΡΙΑ έρχεται η νέα πρόκληση της συμμετοχής μας στην Β´ κατηγορία της Αθήνας και σε αυτό το ταξίδι ο Νεοπεντελικός σε χρειάζεται, γιατί εσύ είσαι πάντα ο 12ος παίκτης.
Η Διοίκηση του Νεοπεντελικού συναισθανόμενη την ευρύτερη οικονομική και κοινωνική κατάσταση και δεχόμενη την αγάπη και την θερμή υποστήριξη νέων και παλαιών φίλων αποφάσισε να διατηρήσει τις τιμές των καρτών διαρκείας στα ίδια επίπεδα .
Έτσι, παρότι το απλό εισητήριο κοστίζει πλέον 5€ , το κόστος του εισιτηρίου διαρκείας παραμένει στα 25€ όπου με αυτό το ποσό θα παρακολουθήσουμε 15 (το λιγότερο)εντός έδρας αγώνες.
Ο πολυπόθητος στόχος της Διοίκησης του Νεοπεντελικού παραμένει η αναβάθμιση της φυσικής μας έδρας με έναν συνθετικό χλοοτάπητα και αυτό αποφασίσαμε να απεικονίσουμε φέτος πάνω στα εισιτήρια μας θέλοντας να τονίσουμε ότι με αυτόν τον τρόπο θα έχουμε και περισσότερες επιτυχίες.

 

ΕΙΔΙΚΟΙ ΟΡΟΙ ΚΑΡΤΩΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Οι κάρτες διαρκείας βάσει του νόμου είναι αυστηρά προσωπικές, δεν μεταβιβάζονται και κάθε φίλαθλος μπορεί να έχει μόνο μία (1) στην κατοχή του.
Για την είσοδο στον χώρο των κερκίδων του ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΓΗΠΕΔΟΥ ΜΕΛΙΣΣΙΩΝ είναι απαραίτητη η επίδειξη της κάρτας διαρκείας από τον κάτοχό της. Ο ΝΕΟΠΕΝΤΕΛΙΚΟΣ Α.Ο. διατηρεί το δικαίωμα να απαγορεύσει την είσοδο κατόχου που δεν φέρει μαζί του την κάρτα.
Σε περίπτωση απώλειας της κάρτας, ο κάτοχος οφείλει να αντικαταστήσει με καινούρια.
Για την προμήθεια καρτών διαρκείας μπορείτε να στείλετε προσωπικό μήνυμα στην σελίδα μας στο Facebook ή στο τηλέφωνο 6948108233.
Απαραίτητη η επίδειξη Αστυνομικής Ταυτότητας για την προμήθεια εισιτηρίου.

Σχετικά Άρθρα