Κορυφή ο Άλμπατρος Άνω Λιοσίων

Κορυφή ο Άλμπατρος Άνω Λιοσίων

Κορυφαίος σύλλογος των Άνω Λιοσίων αναδείχθηκε ο Άλμπατρος στο πρόσφατο πρωτάθλημα αναπτυξιακών κατηγοριών που έλαβε χώρα στο ΟΑΚΑ.
Συγκεκριμένα ο σύλλογος μας κατέλαβε την 32η θέση ανάμεσα σε 113 σωματεία στη γενική βαθμολογία της κολυμβητικής ομοσπονδίας με αποκορύφωμα την 1η θέση του Γιώργου Κούση στα 50 μ. ελευθερο
την 2η θέση που κατέκτησε η Χριστίνα Λάζαρη στα 100μ. ελευθερο Νεανίδων τη 2η θέση που κατέλαβε η ομάδα της σκυτάλης παμπαίδων Β στα 4Χ100 ελευθερο, με τους
Κούση Γιώργο
Πισιριδη Γιώργο
Ψαλίδα Στάθη
Κουρκουλιώτη Ιασονα
καθώς και ο
Μάριος Σκαρλάτος με τη 7η θέση στα 100μ. πεταλούδα Παμπαίδων Α.
Οι επιτυχίες αυτές αποκτούν μεγαλύτερες διαστάσεις εάν συνυπολογίσουμε πως το κολυμβητήριο Άνω Λιοσιων επαναλειτούργησε μόλις στις 17/5 ( τουλάχιστον ένα μήνα αργότερα από τα υπόλοιπα κολυμβητήρια).
Έτσι το εγχείρημα της συνένωσης των δυο μεγαλύτερων σωματείων της περιοχής , Άλμπατρος και Τρίτωνας , στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία κάτω από ιδιαίτερα ασχημες συνθήκες που προέκυψαν από την έναρξη της πανδημίας .
Αρχιτέκτονες όλης αυτής της προσπάθειας ήταν οι προπονητες μας , Γιάννης Ξε’ί’νης και Χριστόδουλος Λακιός οι οποίοι διαχειρίστηκαν άψογα τόσο το ελάχιστο χρονικό διάστημα που είχαν στην διάθεση τους όσο και τις ιδιαιτερότητες της εποχής . Φυσικά οι επιτυχίες του συλλόγου δεν σταμάτησαν μόνο στα μετάλλια, αλλά συνεχίστηκαν και με κατάληψη θέσεων μέσα στην οκτάδα όσο και στην κατάρριψη των προσωπικών επιδόσεων των αθλητών. Πρωταγωνιστές λοιπόν οι αθλητές μας .
Αγγελική Βαραταση
Αχιλλέας Γεωργακόπουλος
Άγγελος Τσιούνης
Μάριος Τασιόπουλος
Μιχάλης Τσικλιδής
Στέλιος Σαρρής
Κατερινα Βαλαζιώτη
Τζένη Ντόκο
Μαρία Ρίζου
Ελευθερία Οικονόμου
Ειρήνη Μάζγα
Βασίλης Δούκας
Μαρία Ασημακοπούλου
Ηλιοστάλαχτη Παπαευαγγέλου
Κατερίνα Βλάχου
Ελένη Στάμου
Αγγελική Στάμου
Χρηστος Περβανάς
Γιάννης Μεντικάρης
Φυσικά αρωγοί όλης αυτής της προσπάθειας ήταν οι γονείς που παρόλο τις δύσκολες συνθήκες που επικρατούν ήταν αυτοί που έδωσαν την δυνατότητα στους αθλητές να συνεχίσουν τον δύσκολο δρόμο που έχουν επιλέξει.
Τους ευχαριστούμε ολους θερμά και ελπίζουμε να έχουμε φανεί αντάξιοι των προσδοκιών τους.

 

 

Σχετικά Άρθρα