Κοπή Πρωτοχρονιάτικης πίτας 8/2 ο Κεραυνός Πετρούπολης που σάρωσε 0-5 τον Θεμιστοκλή

Κοπή Πρωτοχρονιάτικης πίτας 8/2 ο Κεραυνός Πετρούπολης που σάρωσε 0-5 τον Θεμιστοκλή

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΦΩΤΗΣ ΚΑΤΣΟΥΦΗΣ

Την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας πραγματοποιεί 8/2 ο δημοφιλής Κεραυνός Πετρούπολης που σάρωσε αγωνιστικά με 0-5 τον Θεμιστοκλή

Στην σχετική διπλή ανάρτηση του Κεραυνού Πετρούπολης αναφέρονται τα εξής:

Εκδήλωση κοπής πίτας
Ο Πρόεδρος και τα μέλη του Δ.Σ. του Κεραυνού Πετρούπολης σας προσκαλούν να τιμήσετε με την παρουσία σας την εκδήλωση για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 08/2 και ώρα 14:00.

Στις νίκες επέστρεψε ο Κεραυνός που δεν δυσκολεύτηκε να κάμψει την αντίσταση του Θεμιστοκλή στο γήπεδο του Αιγάλεω.

Με σοβαρότητα και πειθαρχία, η ομάδα μας επικράτησε με 5-0 και έδειξε να συνέρχεται από την ήττα-σοκ της περασμένης εβδομάδας. Από το πρώτο κιόλας ημίχρονο ο Κεραυνός «κλείδωσε» τη νίκη χάρη σε γκολ του Τσιάνου στο 8ο λεπτό, του Μυρτσιώτη στο 28′ και του Κυριάκου στο 43′.

Στο δεύτερο μέρος και συγκεκριμένα στο 60′ ο Τσιάνος με το δεύτερο προσωπικό του τέρμα ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 4-0, με τον Κωτσιόπουλο στο 78′ να διαμορφώνει το τελικό αποτέλεσμα.

Θεμιστοκλής: Στυλιανόπουλος, Αλεξίου (46′ Αχτίπης), Ρούσσης, Ραυτόπουλος Β., Φραγκιδάκης, Βίλα, Λιαμπότης, Παπαδόπουλος, Μπιρλής, Ραυτόπουλος Δ., Χαλβατζόγλου.

Κεραυνός Πετρούπολης (Παναγιώτης Δουγιέκος): Αλεξανδρής, Μαλαματίνης, Αναγνωστόπουλος, Ζησόπουλος, Κυριάκος (63′ Φανός), Μπαρμπούδης (63′ Μπάσο), Κωτσιόπουλος, Γκανέτσος (34′ Δασκαλάκης), Μυρτσιώτης (69′ Ντεντέ), Τσιάνος, Παλάι.

afisa xorou 2019

 

Σχετικά Άρθρα