Κολιοφούκα και Κορνέζο ανακοίνωσε ο Εθνικός που προσέφυγε στο διαιτητικό δικαστήριο!

Κολιοφούκα και Κορνέζο ανακοίνωσε ο Εθνικός που προσέφυγε στο διαιτητικό δικαστήριο!

ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΦΩΤΗΣ ΚΑΤΣΟΥΦΗΣ

Μια εβδομάδα πριν από την επίσημη «πρώτη» του Εθνικού και το μεταγραφικό παζλ της ομάδας μας συμπληρώνεται σιγά-σιγά με τις κατάλληλες προσθήκες.
Έτσι, η Διοίκηση του Εθνικού Ο.Φ.Π.Φ. ανακοινώνει την απόκτηση των: – Νικολάου Κολιοφούκα και – Γεωργίου Κορνέζου, ποδοσφαιριστές που αποτελούσαν στόχο των περισσοτέρων ομάδων της κατηγορίας και αναμένεται να ενισχύσουν ιδιαίτερα την ομάδα.

Πιο αναλυτικά: O 22χρονος Νικόλαος Κολιοφούκας (11/9/1996) αγωνίζεται ως τερματοφύλακας και ξεκίνησε την καριέρα του από τον ΠΑΣ Γιάννενα ενώ τη σεζόν που μας πέρασε αγωνιζόταν στην ομάδα του Κιλκισιακού.
Ο 20χρονος Γιώργος Κορνέζος ( 23/2/1998) αγωνίζεται στη θέση του κεντρικού αμυντικού και ξεκίνησε την επαγγελματική του σταδιοδρομία από τον Αστέρα Βλαχιώτη. Εν συνέχεια αγωνίστηκε με τη φανέλα της Σπάρτης στην Football League ενώ πέρσι φόρεσε με επιτυχία την φανέλα του Ιωνικού.
Νίκο και Γιώργο, καλώς ήλθατε στην οικογένεια του Εθνικού!

Στο μεταξύ όπως ανακοίνωσε η διοίκηση του συλλόγου:
Ο Εθνικός Ο..Φ.Π. Φ. στα πλαίσια της προσπάθειας του για δικαίωση ύστερα και από την απόρριψη της έφεσης που είχε υποβάλει κατά της υπέρμετρα σκληρής και αποδεδειγμένα λανθασμένης απόφασης της Ε.Π.Ο., προέβη σήμερα, 16/7/2018, σε κατάθεση προσφυγής ενώπιον του Διοικητικού Δικαστηρίου της Ε.Π.Ο. κατά της απόφασης της Επιτροπής Εφέσεων.

Η Διοίκηση του Εθνικού Ο.Φ.Π.Φ. θα εξαντλήσει κάθε μέσο προκειμένου να ανατρέψει την καταδικαστική και κατά γενική ομολογία άδικη πρωτόδικη απόφαση

Σχετικά Άρθρα