Ισόπαλοι 1-1 οι Παλαίμαχοι της Δόξας Πειραιά και του Αστέρα Μαγούλας

Εμειναν στο 1-1

Ισόπαλο 1-1 έληξε το φιλικό προετοιμασίας ανάμεσα στην ομάδα Παλαιμάχων της Δόξα Πειραιά και τον Αστέρα Μαγούλας, που έγινε στο γήπεδο Νικαίας.
Πολύ καλό ποδόσφαιρο και από τις δυο ομάδες,παρότι ήταν το πρώτο ματς μετά τις διακοπές του καλοκαιριού.
Φάσεις και στα δυο καρρέ,με το ημίχρονο να λήγει 0-0.
Στο Β’μέρος πιο ανοιχτό το ματς,με φάσεις εκατέρωθεν, αλλά σε ανύποπτη στιγμή μετά από μαγική πασα στην καρδιά της άμυνας της Δόξας,από τον Ρόκκα στον Μπαριάμογλου,αυτός δεν αστόχησε για το 0-1. Πέντε λεπτά αργότερα, σε λάθος της άμυνας του Αστέρα, ο Κολούκας μετά απο πάσα του Τζιαμαλή, ισοφάρισε σε 1-1.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ…

Το Δ.Σ και οι Βετεράνοι ποδοσφαιριστές του Αστέρα Μαγούλας, ευχαριστούν τους ομολόγους  της Δόξας Πειραιά,για την άψογη φιλοξενία και συμπεριφορά.

 

ΠΑΛΑΙΜΑΧΟΙ ΔΟΞΑ ΠΕΙΡΑΙΑ: Μπιτσικώκος,Σπανόπουλος,Μίχας,Μπάκας,Πολυχρόνου,Θεοδώρου,Τζιαμαλής,Αλαμάνης, Κολούκας,Τσουκαλάς,Γκαμάνης,
ΚΑΙ ΟΙ: Ιωαννίδης,Βιδάλης,Μεταξάς,Πασχαλίδης,Παπαιωάννου.

ΠΑΛΑΙΜΑΧΟΙ ΑΣΤΕΡΑΣ ΜΑΓΟΥΛΑΣ: Δήμας, Δούκας,Καλογήρου, Τυρλής, Παπαδόπουλος, Στραιτούρης, Ταμπακάκης Μαυρίδης,Τιπτιρής,Μπαριάμογλου, Μαυροειδής, Ρόκκας,Χατζησίμος.

Στην φωτογραφάα οι βετεράνοι της Δόξας Βασίλης Ιωαννίδης, και του Αστέρα Μιχάλης Χατζσίμος.

Την προσεχή Δευτέρα 24/9 οι Παλαίμαχοι του Αστέρα θα αγωνιστούν με τους Παλαίμαχους του Ηρακλή Ελευσίνας στις 19.30 στο γήπεδο Γιώργος  Ρουμελιώτης.

 

ΑΠΟΔΟΣΗ: ΑΝΕΣΤΗΣ ΤΣΑΚΙΡΟΓΛΟΥ

Σχετικά Άρθρα