Ισόπαλο το ντέρμπι στην Φυλή Ακράτητος-Βύζας

ΦΙΛΑΘΛΟΙ ΤΟΥ ΒΥΖΑ
ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΣΕΝΤΡΑ
ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΤΟΥ ΒΥΖΑ ΔΗΜΗΤΡΗ ΚΑΛΥΚΑ
Ο ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΤΟΥ ΑΚΡΑΤΗΤΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΛΟΥΜΑΚΗΣ
ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΤΕΣΤ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΙΑΙΤΗΤΗ ΒΑΤΣΙΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ
ΟΙ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΡΧΗΓΟΥΣ ΧΑΤΖΗΜΕΛΕΤΙΑΔΗ(δεξιά) και ΡΕΜΟΥΝΔΟ
ΒΥΖΑΣ

Ισόπαλο το ντέρμπι στην Φυλή Ακράτητος-Βύζας

Κωμικοτραγικά γεγονότα συνέβηκαν στο γήπεδο της Φυλής στο ντέρμπι της 17ης αγωνιστικής του Ακράτητου και του Βύζα Μεγάρων που έληξε ισόπαλο χωρίς τέρματα.
Συγκεκριμένα πριν την έναρξη του αγώνα και ενώ οι δύο ομάδες είχαν βγεί για ζέσταμα διαπιστώθηκε από τον γιατρό του αγώνα Διονύση Αργυρόπουλο πρόβλημα με δυο ποδοσφαριστές του Βύζαντα Κωνσταντινίδη και Μανώλη οι οποίοι είχαν κάνει κανονικά το rapid test και μέχρι να διαπιστωθεί το πρόβλημα το μάτς ξεκίνησε με καθυστέρηση 50′.
Στην συνέχεια επενέβει ο παρατηρητής του αγώνα κ. Βασίλης Ζώης και έλυσε το πρόβλημα καλώντας στο τηλέφωνο τον Κώστα Καράμπελα προέδρου της Επιτροπής Πρωταθλήματος της ΕΠΣΔΑ που τυγχάνει να είναι και γιατρός και είπε ότι οι παίκτες μπορούν να αγωνιστούν κανονικά.
Ο διαιτητής Βάτσιος ήρθε στον πάγκο και μίλησε με τους παράγοντες και των δύο ομάδων για το περιστατικό. Ο ίδιος τους κάλεσε στα αποδυτήρια με τους αρχηγούς των ομάδων και τους εκπροσώπους μέχρι να γίνουν οι διαβουλεύσεις. Η ώρα πέρναγε ο φίλαθλος κόσμος περίμενε στις εξέδρες πότε θα ξεκινήσει το παιχνίδι το οποίο ξεκίνησε τελικά με καθυστέρηση 50′.

Εγινε ένα δυνατό παιχνίδι με μονομαχίες. Η υπεροχή ήταν μοιρασμένη. Στο πρώτο ημίχρονο ο Βύζας Μεγάρων έκανε κάποιες ευκαιρίες που δεν βρήκαν στόχο ενώ στην επανάληψη ο Ακράτητος είχε τον έλεγχο του αγώνα και τις ευκαιρίες και λίγο έλειψε στο τέλος να πάρει το μάτς όταν το σούτ του Πετσίτη μέσα από την περιοχή έστειλε την μπάλα στο δοκάρι. Οι γηπεδούχοι ζήτησαν ένα πέναλτι 71′ απο τον κ.Βάτσιο που δεν δόθηκε σε τράβηγμα του Κηπουρού.

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ:

17′ Ρεμούνδος(Α)
27′ Ατματζίδης(Β)
29′ Κενδριστάκης(Β)
45′ Φυσαράκης(Β)
50′ Τουλουβασίλης(Α)
53′ Ρεμούνδος(Α)

60′ Πετσίτης(Α)
77′ Τουλουβασίλης(Α)

ΔΟΚΑΡΙ:
89′ Πετσίτης(Α).

Διαιτήτευσε ο Αριστείδης Βάτσιος. Βοηθοί: Παύλος-Καντανολέων.
Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Ακράτητος τελείωσε το παιχνίδι με 10 ποδοσφαιριστές λόγω αποβολής με δεύτερη κίτρινη κάρτα του Ζγούρη 84′. Ενώ στην λήξη του αγώνα το γήπεδο πήρε φωτιά αφού ήρθαν στα χέρια οι ποδοσφαιριστές και των δύο ομάδων με την παρέμβαση των ψυχραιμοτέρων το συμβάν έλαβε τέλος. Μάλιστα στο Φ.Α ο διαιτητής Βάτσιος έγραψε τον ποδοσφαιριστή του Βύζα Αλέξανδρο Σαχόλι για εξύβριση στον βοηθό Παύλο.

ΑΚΡΑΤΗΤΟΣ(προπονητής Παναγιώτης Λουμάκης): Καραμαλίγκας, Γκούβερος, Σουρτζής, Πετσίτης, Μυλούλης, Ζγούρη, Τουλουβασίλης,Σακαμαντζούρας(80’Τσαλερίδης), Νταγιάντας(81′ Δέδες), Κηπουρός, Ρεμούνδος.
ΑΝΑΠΗΡΩΜΑΤΙΚΟΙ: Ζαχαρός. Κωνσταντινίδης, Εντουαρτ, Σωπίδης, Χριστοδούλου.

ΒΥΖΑΣ ΜΕΓΑΡΩΝ(προπονητής Δημήτρης Καλύκας): Πορανίδης, Δρυμούσης, Μανωλιάς, Παικόπουλος, Φυσαράκης,Σαχόλι, Κενδριστάκης(74′ Παπαδάκης), Χατζημελετιάδης, Στρατιδάκης, Ατματζίδης, Καραγιάννης(78’Μανώλης).
ΑΝΑΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟΙ: Μαυρονάσος, Φρυγανάς, Πεκίνι, Κουφής, Λεβεντούρης, Φουρνάρης, Παπαδάκης.
Δεν αγωνίστηκαν ο Νίκος Λύγδας(τραυματίας) ο Τάσος Φλέγγας(ίωση) και ο Θοδωρής Κωνσταντινίδης.

Ρεπορτάζ: ΦΩΤΟ: ΑΝΕΣΤΗΣ ΤΣΑΚΙΡΟΓΛΟΥ

Σχετικά Άρθρα