Ικανοποίηση στον Αίαντα Σαλαμίνας και ευχαριστίες

Ικανοποίηση στον Αίαντα Σαλαμίνας και ευχαριστίες


Eπιστροφή από το Καρλόβασι Σάμου για τον Αίαντα Σαλαμίνας με ικανοποίηση για το νικηφόρο αποτέλεσμα της Ομάδας, αλλά όλη η Αποστολή του Αίαντα είναι κυριολεκτικά ενθουσιασμένοι, για την υποδειγματική φιλοξενία του ΄΄αντιπάλου΄΄ Συλλόγου Πυθαγόρας Κοντακαιΐκων F.C.
Το Διοικητικό Συμβούλιο του Αίαντα Σαλαμίνας, εκφράζει τις θερμές του ευχαριστίες σε όλη την ΄΄Οικογένεια΄΄ του Πυθαγόρα, στον Πρόεδρο της Ομάδας κο Γιώργο Σαράντου και ειδικότερα στον Γενικό Αρχηγό κο Σταμάτη Σαπουνά, για την απίστευτη φιλοξενία τους. Τι να πρωτοθυμηθούμε, στις ενέργειες τους για να μας διατεθεί το Εθνικό Στάδιο Καρλοβάσου για να προπονηθεί η Ομάδα μας, για το ενδιαφέρον τους προκειμένου η Αποστολή μας να πραγματοποιήσει Τέστ Αντιγόνου στο Κέντρο Υγείας Καρλοβασίου, τα συμβολικά δώρα που προσέφεραν στα Μέλη Δ.Σ. της Ομάδας μας αλλά και στο Τεχνικό Επιτελείο, τα νερά, τις μπάλες που μας είχαν στην διάθεση μας, την συνεχή τους τηλεφωνική επικοινωνία μαζί μας αρκετές ημέρες πριν, προκειμένου να ρυθμιστούν όλες οι λεπτομέρειες του αγώνα, και τέλος η εντυπωσιακή κίνηση των Ποδοσφαιριστών του Πυθαγόρα, που πριν την έναρξη του αγώνα προσέφεραν και στους είκοσι (20) Ποδοσφαιριστές μας, ένα συμβολικό δώρο, όπως φαίνεται και στο video που ΄΄ανεβάζουμε΄΄.
Επίσης να ευχαριστήσουμε τον Αντιδήμαρχο Καρλοβασίων κο ΓΕΩΡΓΙΟ ΔΙΑΚΟΣΤΑΜΑΤΗ, και τον Πρόεδρο του Δημοτικού Σταδίου Καρλοβάσου κο ΔΗΜΗΤΡΙΟ ΡΙΖΑΚΗ, για την διάθεση του Σταδίου, προκειμένου να προπονηθεί η Ομάδα μας μια ημέρα πριν τον αγώνα.
Τους ευχαριστούμε για όλα, και τους ευχόμαστε καλή συνέχεια με υγεία και χωρίς τραυματισμούς, και με την ευχή να ανταποδώσουμε στο μέλλον την υποδειγματική τους φιλοξενία.

Σχετικά Άρθρα