Η ΠΑΕ Ενωση Ασπροπύργου ευχαριστεί το Αιγάλεω για την φιλοξενία

Η ΠΑΕ Ενωση Ασπροπύργου ευχαριστεί το Αιγάλεω για την φιλοξενία


O Πρόεδρος και το ΔΣ της ΠΑΕ  Ενωσης Ασπροπύργου θέλουν να ευχαριστήσουν την ΠΑΕ Αιγάλεω για την φιλοξενία και επιφυλάσσονται να ανταποδώσουν στο παιχνίδι του δευτέρου γύρου.
Ο Πρόεδρος της ομάδας κ. Μαργέτης σε σύντομες δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα έκανε ιδιαίτερη αναφορά στο όμορφο ποδοσφαιρικό κλίμα που δημιούργησαν οι παρευρισκόμενοι στο Δημοτικό Γήπεδο Αιγάλεω και σημείωσε πως πρέπει όλοι μας να μάθουμε να ζούμε με την πανδημία του COVID και τα υγειονομικά πρωτόκολλα.
Ομως πρέπει και η πολιτεία να βοηθήσει το ποδόοσφαιρο και το προϊόν της FL να μην απαξιωθεί κι άλλο.
Το ποδόσφαιρο πρέπει να είναι γιορτή και γιορτή χωρίς κόσμο δεν γίνεται όμως. Το πρωτάθλημα πρέπει να διεξάγεται επί ισοις οροις.
Σίγουρα μας χαροποίησε η ποδοσφαιρική ατμόσφαιρα και στην Σπάρτη και στο Αιγάλεω που υπήρχε αρκετός κόσμος και ελπίζω αυτό να γίνει κανόνας για όλα τα γήπεδα και όχι εξαίρεση.
Η διοίκηση οι ποδοσφαιριστές και το τεχνικό επιτελείο της ομάδας πιστεύουν πως μετά την επίτευξη της πρώτης νίκης θα ξεκινήσει η πλήρης ανάκαμψη. Η ομάδα όχι απλά θα σωθεί αλλά θα τερματίσει ψηλά.

 

Διαπιστεύσεις για τον αγώνα Ένωση Ασπροπύργου – Ιάλυσος

Από την ΠΑΕ Ένωση Ασπροπύργου και τη Διεύθυνση Επικοινωνίας ανακοινώνονται τα εξής, για το εντός έδρας παιχνίδι της 5ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Football League απέναντι στην ΠΑΕ Ιάλυσος (14/04, 15:00), όσον αφορά τις διαπιστεύσεις για τα ΜΜΕ και την είσοδο στο γήπεδο:
Με βάση το υγειονομικό πρωτόκολλο, οποιοδήποτε μέλος ΜΜΕ (δημοσιογράφοι, τεχνικοί, φωτογράφοι), ακόμη και με κάρτα ΠΣΑΤ/ΕΣΗΕΑ συναφών αναγνωρισμένων Δημοσιογραφικών Ενώσεων, πρέπει να ΑΙΤΕΙΤΑΙ ΔΙΑΠΙΣΤΕΥΣΗΣ.
Οι δημοσιογράφοι και φωτογράφοι, θα πρέπει να αποστέλλουν τα στοιχεία τους (ονοματεπώνυμο – μέσο εργασίας)
στο email secretary.enosi.aspropyrgou@gmail.com
ή επικοινωνώντας τηλεφωνικά με τη γραμματεία στο
6987307138 Κα Γεωργιάδου Χριστίνα
για την καταγραφή στη σχετική λίστα και την έκδοση διαπίστευσης.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Τα αιτήματα ΔΙΑΠΙΣΤΕΥΣΗΣ από τα ΜΜΕ, θα πρέπει να γίνουν έως τη Τρίτη (13/04) στις 11:00. Έπειτα από τη λήξη της προθεσμίας, ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΔΕΚΤΟ ΚΑΝΕΝΑ ΑΙΤΗΜΑ.
Απάντηση από το γραφείο Τύπου της ΠΑΕ Ένωση Ασπροπύργου, θα δίνεται ΜΟΝΟ στο ενδεχόμενο απόρριψης αιτήματος για διαπίστευση.

Σχετικά Άρθρα