Η Μικρασιατική Μεγάρων στην επόμενη φάση του κυπέλλου

Με δύο νίκες ο Μίμας την πρόκριση

Καλύτερος στο μεγαλύτερο διάστημα της συνάντησης ο ΑΟ Μίμας Μικρασιατική Μεγάρων επικράτησε στο επαναληπτικό της 1ης φάσης του κυπέλλου στην Δυτική Αττική στο γήπεδο παραλίας του Κριού Ασπροπύργου με δύο νίκες και τέρματα 3-1 πέρασε στην επόμενη φάση του θεσμού.

Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκόρ 1-0 στο 25′ με απευθείας εκτέλεση κόρνερ του Τόλα. Στην φάση ανδράνησαν οι αμυντικοί του Μίμα και ο Μαζμανίδης με προβολή την προώθησε στα δίχτυα.
Η ομάδα του Μίμα έφερε το μάτς στα ίσια στο 44′. Ο Τζαφέρης εκτέλεσε το φάουλ από τα δεξιά η μπάλα πήγε στον Μπαγδάτογλου που με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στο δοκάρι και στην επιστροφή ο Μανώλης έκανε με προβολή το 1-1.
Το τελικό 1-2 σημείωσε ο Μπαγδάτογλου με πλασαριστό διαγώνιο σούτ στο 75′.

Διαιτήτευσε ο Σπύρος Σταθόπουλος. Βοηθοί: Οικονόμου-Νατσιόπουλος. 4ος: Καραγιάννης.

Αξίζει να σημειωθεί ότι πριν το παιχνίδι κρατήθηκε ενός λεπτού σιγή στη μνήμη του νεαρού Διαιτητή της ΕΠΣ Θράκης Ντοσίδη Νικόλαου.

ΚΡΙΟΣ ΑΣΠΡΟΠΥΡΓΟΥ(προπονητής Πάρης Λιάκος): Κατσούλας, Μπαρουτίδης, Τοπαλόβ, Σύρος, Γιαιλίδης(86’Κόλιας), Πασαλίδης, Μαζμανίδης)Παπδόπουλος(77’Λειβαδάς), Πέππας(68’Κορωνίδης), Τόλας, Βαλμάς(85’Καλόειδας).

ΑΟ ΜΙΜΑΣ(προπονητής Χάρης Κουστέρης): Υφαντής,Τζαφέρης, Τοπάλης, Συριανός, Νότα, Μαρούδης(67’λόγω τραυματισμού Ασπιώτης), Λέζη(55’Χαμπιλάι Π), Μανώλης, Μπαγδάτογλου (81’Λίγδας), Βλακοκυριάκος, Σακερλής(78’Κουφής).

Ρεπορτάζ-Φωτό ΑΝΕΣΤΗΣ ΤΣΑΚΙΡΟΓΛΟΥ

 

ΕΙΣΟΔΟΣ ΟΜΑΔΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΔΙΑΙΤΗΤΩΝ

ΟΙ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΡΗΓΟΙ ΤΩΝ ΟΜΑΔΩΝ
ΑΟ ΜΙΜΑΣ ΜΙΚΡΑΣΙΑΤΙΚΗ
ΚΡΙΟΣ
ΜΙΜΑΣ ΑΟ
ΚΡΙΟΣ ΑΣΠΡΟΠΥΡΓΟΥ
ΜΠΑΓΔΑΤΟΓΛΟΥ-ΤΖΑΦΕΡΗΣ
ΣΥΡΙΑΝΟΣ-ΤΖΑΦΕΡΗΣ
ΦΑΣΗ 1
ΦΑΣΗ ΣΤΑ ΚΑΡΕ ΤΗΣ ΜΙΚΡΑΣΙΑΤΙΚΗΣ
ΜΟΝΟΜΑΧΙΑ

 

Σχετικά Άρθρα