Η Λαμπερή τσίμπησε βαθμό στην Φυλή από τον Θρασύβουλο

 

Ισόπαλοι 2-2 Θρασύβουλος-Λαμπερή Ελευσίνας

Μετά από ένα αμφίροπο μάτς στο γήπεδο της Φυλής η Λαμπερή Ελευσίνας πήρε σπουδαία ισοπαλία στα πλαίσια της 4ης αγωνιστικής από τον Θρασύβουλο 2-2.
Οι πράσινοι προηγήθηκαν στο σκόρ με τον Κωνσταντινίδη 7′ για να φέρει το μάτς στα ίσια η ομάδα της Ελευσίνας με τον Μπόνα 50′. Στην συνέχεια η Λαμπερή εννέα λεπτά αργότερα σημείωσε το 1-2 με τον Βλαχόπουλο. Για να ισοφαρίσει στην εκπνοή ο Κώτσος για τον Θρασύβουλο.

Η ομάδα της Λαμπερής τελείωσε το μάτς με 10 ποδοσφαιριστές αφού αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα ο Τσατίδης.

Διαιτήτευσε ο ΛΑΜΠΡΟΥ. Βοηθοί:  ΜΠΟΥΡΔΟΣ Ν., ΔΕΜΕΡΤΖΗΣ Ε.

ΘΡΑΣΥΒΟΥΛΟΣ: Μποζίκης, Αγγέλου(65’ Πλαβούκος), Πιπίνης, Ζέρβας, Πετράκης, Σπηλιόπουλος(83’ Κατσίλας), Σπυρόπουλος(62’ Γκάγκτζας), Αργυρόπουλος(62’ Κώτσος), Κωνσταντινίδης, Μανασίδης, Τσιάκος.

ΛΑΜΠΕΡΗ: Πορανίδης, Βλαχόπουλος, Λυμπέρης(44’ λ.τρ. Γκέτσος),, Τσατίδης, Δρούγος Μ., Δρούγος Δ., Χιονίδης, Μπόνο, Μπέκος(84’ Τζάνος), Γκίνης, Βλέκος(67’ Λογγαράκης).

Τιμούν τον Μελέτη Λάσκο

Την Δευτέρα 21 Οκτωβρίου στο γήπεδο Ρουμελιώτης στις 7.30 το απόγευμα, στον φιλικό αγώνα, μεταξύ των Βετεράνων της Λαμπερής, και των Βετεράνων του Αστέρα Μαγούλας.

 

.

Δεν χρειάζονται νομίζω ιδιαίτερες συστάσεις. Ο Μελέτης Λάσκος(φωτό) υπήρξε ποδοφαιριστής της ομάδος του Πανελευσινιακού και προπονητής(σε πολλές ομάδες)  και ιδρυτής της ΛΑΜΠΕΡΗΣ.

Θα ήταν ιδιαίτερη τιμή αν είσασταν εκεί να τον τιμήσετε με την παρουσία σας…

Σχετικά Άρθρα