Η κοπή πίτας του Ηρακλή Ελευσίνας

Η οικογένειά του Ηρακλή Ελευσίνας, έκοψε την πρωχρονιάτικη πίτα της ομάδας στο Εργατικό Κέντρο.
Η διοίκηση ευχαριστεί όλους όσους παραυρεθηκαν και μας,τίμησαν με την παρουσία τους.Ιδιαίτερα ευχαριστουμε τον δήμαρχο της πόλης μας κο Οικονόμου Αργυρη
τον κο Μπούρα Αθανάσιο αντιπροεδρο της βουλής και βουλευτή Δυτικής Αττικής.Ευχαριστούμε τον Υφυπουργό Δικαιοσύνης κο Κωτσηρα Γεώργιο,τον κο Λιακο Ευάγγελο,βουλευτή Δυτικής Αττικής. Ευχαριστούμε τον κο Πουλή Σταμάτη, υποψήφιο βουλευτή Δυτικής Αττικής. Ευχαριστούμε τους υποψήφιους με το ΚΙΝΑΛ.Ευχαριστούμε το Δημοτικό συμβούλιο του Δήμου Ελευσίνας.Ευχαριστούμε την πρόεδρο του τοπικού γραφείου της ΝΔ κ.Παραδείση Κούλα.Ευχαριστούμε τον πρόεδρο της ΕΠΣΔΑ κ.Τζαφέρη Κλέαρχο.Ευχαριστούμε τον πρόεδρο ΕΚΕΔΑ κο Λίγγο Ευάγγελο που μας παραχώρησε την αίθουσα για να γίνει η κοπή της πίττας του συλλόγου μας. Ευχαριστούμε τον Λιμενάρχη Ελευσίνας κο Γραμματέα Άγγελο.Ευχαριστούμε την πρόεδρο των Εθελοντών Δυτικής Αττικής κα Βασιλείου Μαρία.,την πρόεδρο του Συλλόγου Πελοποννήσιων Ελευσίνας κα Τριλίκη Ντίνα,τον πρόεδρο του Ναυταυθλητικού Συλλόγου Ελευσίνας κο Στεφανίδη.Ιδιαίτερα ευχαριστούμε τον κο Δεδδεηλία Χρήστο που για άλλη μια φορά ήταν αρωγός σε ότι του ζητήσαμε. .Ευχαριστούμε τον Σύλλογο ΝΗΡΕΑΣ ενόργανης γυμναστικής την κα Τσεγγέλη Σοφία.Ευχαριστούμε όλους τους γονείς των αθλητών τους ίδιους τους αθλητές τους παλαίμαχους, την Διοίκηση του Συλλόγου του ΠΑΟ ΗΡΑΚΛΗΣ ΕΛΕΥΣΙΝΑΣ και όσους παρευρέθηκαν σε αυτή την γιορτή.

Στην εκδήλωση της κοπής πίτας του Ηρακλή Ελευσίνας μίλησε και ο Τεχνικος Διευθυντής- Υπεύθυνος Ακαδημιών του ΠΑΟ ΗΡΑΚΛΗ ΕΛΕΥΣΙΝΑΣ. Κος Μπεκιάρης Μάκης
Ένας ανθρωπος που πρόσφερε και συνεχίζει να προσφέρει στον αθλητισμό. Έχει πάντα προτεραιότητα τις ακαδημίες μας και την μεγάλη ομαδα του Ηρακλή.
Προσπαθει καθημερινά να δωσει στην ιστορική αυτή ομάδα αλλά και στις ακαδημίες αυτό που τους αξίζει.
Πιο ενωμένοι από ποτέ θα συνεχίσουμε τον αγώνα μας για να πάρει ο ΗΡΑΚΛΗΣ μας αυτό που του αξίζει!!!

Ο αρχηγός του Ηρακλή Ελευσίνας Άγγελος Γκόρος τόνισε:
Κάτι όμορφο συμβαινει σιγουρα σ αυτή την ομάδα.
Έχουμε χαρές, λυπες, φωνές, δεν συμφωνούμε πάντα αλλά έχουμε όλοι τον ίδιο σκοπό. Να φτάσουμε τον Ηρακλή μας πολύ ψηλά, να γεμίσουμε το γηπεδο μας κόσμο και να φωνάξουμε,με την πιο δυνατή μας φωνή, ΗΡΑΚΛΗΣ.
Εμείς ως οικογένεια ,ειμαστε σίγουροι ότι θα το καταφέρουμε. Πιστευουμε σ αυτα τα παιδια, στα δικά μας παιδια.
ΗΡΑΚΛΗΣ ΕΝΩΜΕΝΟΣ ΠΟΤΕ ΝΙΚΗΜΕΝΟΣ.
Στις χαρές και στις λύπες μαζί.

Απόδοση: ΑΝΕΣΤΗΣ ΤΣΑΚΙΡΟΓΛΟΥ

ΜΑΚΗΣ ΜΠΕΚΙΑΡΗΣ

Σχετικά Άρθρα