Η κοπή πίτας του ΑΟ Μίμα Μικρασιατικής

Σε μια πολύ όμορφη εκδήλωση στα νέα γραφεία του ΑΟ Μίμα Μικρασιατικής Μεγάρων με πλήθος κόσμου να συμμετέχει , πραγματοποιήθηκε η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας για το 2023.
Σύσσωμη η οικογένεια του ΜΙΜΑ, διοίκηση , προπονητικό επιτελείο, πρώτη ομάδα, ακαδημίες αλλά και πλήθος γονέων παρευρέθηκαν στα γραφεία , όπου εκτός από τις καθιερωμένες ευχές , αντάλλαξαν και απόψεις για το ποδόσφαιρο και το μέλλον του σωματείου.
Ευχαριστούμε από καρδιάς όλους τους γονείς των παιδιών για την συνεργασία αλλά και την εμπιστοσύνη που δείχνουν προς το σωματείο όλα αυτά τα χρόνια λειτουργίας του.
Ευχαριστούμε που τίμησαν με την παρουσία τους την εκδήλωση μας , ο Αντιπρόεδρος της Βουλής κ.Μπούρας, ο Δήμαρχος Μεγάρων και Νέας Περάμου κ.Σταμούλης, οι Αντιδήμαρχοι κ.Πολυχρόνης, κ.Καλλιπόζης, κ.Φυλακτός, ο Πρόεδρος του Ηροδώρου κ.Τσιούνης, ο υποψήφιος Δήμαρχος και δημοτικός σύμβουλος κ.Μακρυγιάννης, ο υποψήφιος Δήμαρχος και δημοτικός σύμβουλος κ.Μαργέτης, ο δημοτικός σύμβουλος κ.Νικολάου, οι υποψήφιοι βουλευτές κ.Τσώκος και κ.Ακαμιωτάκη.
Ένα τεράστιο μπράβο και ένα μεγάλο ευχαριστώ στα παιδιά της διοίκησης που έχουν σπαταλήσει προσωπικό χρόνο αλλά και χρήμα για να έχει η ομάδα μας τη δική της στέγη. Είστε οι αφανείς ήρωες του οικοδομήματος που λέγεται ΜΙΜΑΣ.
Έυχαριστούμε τον κ.Αγγελο Βασίλαινα και ολόκληρη την ομάδα της ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ για την συνεχή υποστήριξη σε όλες μας τις εκδηλώσεις.
Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους χορηγούς της χθεσινής εκδήλωσης που ήταν οι καλοί μας φίλοι ΜΑΚΗΣ ΖΑΦΕΙΡΗΣ και ΘΩΜΑΣ ΚΩΤΣΗΣ, διαχρονικά δίπλα σε κάθε βήμα της ομάδας.

Σχετικά Άρθρα