Η κοπή πίτας του ΑΟ Μανδραικού

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΜΑΝΔΡΑΣ /ΕΙΔΥΛΛΙΑΣ ΧΡΗΣΤΟΣ ΣΤΑΘΗΣ
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΕΠΣΔΑ ΚΛΕΑΡΧΟΣ ΤΖΑΦΕΡΗΣ

Η κοπή πίτας του ΑΟ Μανδραικού

Με την ευλογία του πανσολογιότατου Αρχιμανδρίτη Μακάριου πραγματοποιήθηκε στο κλειστό Γυμναστήριο Λυκείου Μάνδρας η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας, του Μανδραικού Α.Ο. Πλήθος κόσμου, αθλητών, γονέων και φίλων του Συλλόγου παραβρέθηκε στην εκδήλωση.

Παραβρέθηκαν ο υφυπουργός δικαιοσύνης Κώτσηρας Γιώργος. Οι βουλευτές Αθανάσιος Μπούρας, Βαγγέλης Λιάκος.
Ο δήμαρχος Μάνδρας Ειδυλλίας Χρήστος Στάθης. η Κουτσοδήμα Ευαγγελία ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΔΟΚΑΠ Οι αντιδήμαρχοι Παναγιώτης Κολοβέντζος, Κωνσταντίνος Φράγκος, Σωτηρία Αργυρίου. Ακόμα οι σύμβουλοι Γιώργος Δρίκος, Κώστας Ρόκας, ο Παναγιώτης Παπαιωάννου (πρόεδρος τοπικού συμβουλίου), ακόμα η Αικατερίνη Καλαρίδη, ο Μπάμπης Θεοδώρου, ο Παναγιώτης Μηλιος(αντιπρόεδρος τοπικού συμβουλίου). Η φυσικοθεραπεύτρια Ιωάννα Λουκά. η διατροφολόγος Αναστασία Γερογιάννη. Η πρώτη ομάδα ποδοσφαίρου του ΑΟΜ με τους ποδοσφαιριστές και το προπονητικό τιμ. Εκπρόσωποι φορέων συλλόγων: Ιωάννης Λινάρδος, Ιουλία Στέρπη, η Περουκίδου Κυριακή Υποψ. Βουλευτής ΠΑΣΟΚΣτάθη Ερασμία ΝΕ ΠΑΣΟΚ Δυτικής Αττικής.Επίσης ο Ανδρέας Τσώκος(μέλος της Ν.Δ), ο πρόεδρος της ΕΠΣΔΑ Κλέαρχος Τζαφέρης ο αντιπρόεδρος Χρήστος Σοφιανίδης η ταμίας Γιώτα Σακκά κ.α.
Μετά το τέλος της εκδήλωσης υπήρχε μπουφές με φαγητά και αναψυκτικά, DJ με όμορφες μουσικές και στις πίτες υπήρχαν 3 φλουριά που οι τυχεροί κέρδισαν 3 σημαντικά δώρα.

Οι 3 τυχεροί με τα φλουριά της πίτας είναι:

1. Νίκος Ρεντούμης, αθλητής του ποδοσφαίρου, κέρδισε ταξίδι και διαμονή στη Λίμνη Πλαστήρα. 2. Άννα Πανίδου, φροντιστής της ομάδας μας, κέρδισε ταξίδι και διαμονή στο Μέτσοβο. 3. Χαρά Κατρακίλη, αθλήτρια του βόλλευ, κέρδισε ταξίδι και διαμονή στη Μονεμβασιά.Τους ευχόμαστε πάντα τύχη στη ζωή τους και καλά να περάσουν στους πανέμορφους προορισμούς τους. Ευχαριστούμε θερμά την αντιπρόεδρο του Ομίλου μας, κα Μαρία Μπούκα, για την προσφορά των ταξιδιών. Ευχαριστούμε τέλος όλους και όλες για την παρουσία σας στην εκδήλωση του Μανδραϊκού.

Απόδοση: ΑΝΕΣΤΗΣ ΤΣΑΚΙΡΟΓΛΟΥ
Φωτό G ΘΟΔΩΡΗΣ ΓΕΩΡΝΤΑΜΙΛΗΣ

Σχετικά Άρθρα