Η ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΟΥ ΑΙΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ

Η ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΟΥ ΑΙΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ

Πραγματοποιήθηκε σήμερα  η ετήσια Γενική Απολογιστική Συνέλευση του ΑΘΛΗΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ ΄΄ Ο ΑΙΑΣ ΄΄ στο Κλειστό Γυμναστήριο ΄΄ ΟΛΥΜΠΙΟΝΙΚΗΣ ΝΙΚ. ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΟΣ΄΄.
Παρόντες ως επίσημοι Προσκεκλημένοι ο Δήμαρχος Σαλαμίνας κ. Γιώργος Παναγόπουλος, ο Πρόεδρος Α.ΚΟΙ.ΠΟ.Π. κ Αθανάσιος Αλαϊσκας, και ο Αντιπρόεδρος Α.ΚΟΙ.ΠΟ.Π. κ. Σωτήρης Νάννος.
Στην συνέλευση έδωσαν τα παρών ο Επίτιμος Πρόεδρος του Συλλόγου κ. Ηλίας Κανάκης και ο πρώην Πρόεδρος κ. Αναστάσιος Σιδερόπουλος, Παλαίμαχοι Ποδοσφαιριστές αλλά και Μέλη του Συλλόγου.
Πρόεδρος της Γενικής Συνέλευσης εκλέχθηκε το Μέλος κ. Σπύρος Νάννος, και Γεν. Γραμματέας το Μέλος κ. Αντώνης Μπινιάρης.
Στην Γενική Συνέλευση ο Αντιπρόεδρος του Συλλόγου κ Περικλής Αλαϊσκας εκ μέρους του Διοικητικού Συμβουλίου, καλωσόρισε τους Προσκεκλημένους και όλα τα Μέλη, και στην συνέχεια ακολούθησε Διοικητικός Απολογισμός από τον Γεν. Γραμματέα κ. Αλέξανδρο Ανδρέου, ο Οικονομικός Απολογισμός από τον Ταμία κ. Ιάκωβο Παλαμάρη, και τέλος τον λόγο έλαβαν από τον Πρόεδρο της Συνέλευσης κ. Σπ. Νάννο ο Επίτιμος Πρόεδρος κ. Ηλίας Κανάκης και ο πρώην Πρόεδρος κ. Αναστάσιος Σιδερόπουλος, όπου και αναφέρθηκαν σε Διοικητικά θέματα του Συλλόγου.

 

Σχετικά Άρθρα