Η ΕΠΣΔΑ Ενημερώνει…

Η ΕΠΣΔΑ Ενημερώνει…

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΣΩΜΑΤΕΙΑ

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΝΑ ΠΑΡΕΥΡΕΘΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26/7/2019 ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΑΠΟ ΤΙΣ 12:00 ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΜΕΧΡΙ ΤΙΣ 14:00 ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΟΥΝ ΝΑ ΜΙΛΗΣΟΥΝ ΜΕ ΤΟΝ ΥΠΕΥΘΥΝΟ ΤΗΣ CAPELLI SPORT , O ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΕΝΩΣΗ. ΠΡΟΣΟΧΗ : ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΣΑΣ ΕΠΙΣΥΜΑΝΟΥΜΕ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟ Η ΑΓΟΡΑ ΠΕΝΤΕ (5) ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΜΠΑΛΩΝ .

 

ΔΕΛΤΙΑ ΠΡΟΠΟΝΗΤΩΝ 2019-20
ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΥΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΟΤΙ ΤΗ ΝΕΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟ 2019-20 ΘΑ ΕΚΔΙΔΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΣΔΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ ΤΩΝ ΟΜΑΔΩΝ ΔΕΛΤΙΟ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ .
Α) ΤΟ ΔΕΛΤΙΟ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΓΙΑ ΤΗΝ Α΄ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΘΑ ΕΚΔΙΔΕΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΝΑ ΠΡΟΣΚΟΜΙΣΟΥΝ ΣΤΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΤΗΣ ΕΠΣ 1) ΑΙΤΗΣΗ ΤΟΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΕΝΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΠΟΥ ΠΟΥ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΣΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΟΤΙ Ο κ. ΕΙΝAI ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥΣ ΑΝΔΡΩΝ , ΕΧΕΙ ΔΙΠΛΩΜΑ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΚΑΙ ΕΠΙΘΥΜΕΙ Ν ΑΤΟΥ ΕΚΔΟΘΕΙ ΔΕΛΤΙΟ . 2) ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ Ν.1599 ΟΤΙ Ο ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΕΝΟΣ ΔΕΝ ΕΜΠΙΠΤΕΙ ΣΤΑ ΚΩΛΥΜΑΤΑ ΤΑ ΠΡΟΒΛΕΠΟΜΕΝΑ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ΤΗΣ Ε.Π.Ο. ΑΠΟΔΕΧΕΤΑΙ ΑΝΕΠΙΦΥΛΑΚΤΑ ΤΙΣ ΔΙΑΤΑΞΕΙΣ ΤΟΥ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΥ ΠΡΟΠΟΝΗΤΩΝ , ΤΟΥ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΚΑΝΟΝΙΣΜΩΝ ΤΗΣ Ε.Π.Ο. 3) ΦΩΤΟΤΥΠΙΑ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΤΗΣ ΕΠΟ (ΤΡΙΕΤΟΥΣ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ UEFA) 4) MIA (1) ΕΓΧΡΩΜΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ . 5) ΒΕΒΑΙΩΣΗ ΜΕΛΟΥΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΠΡΟΠΟΝΗΤΩΝ 6) ΠΡΑΞΗ ΣΥΝΑΙΝΕΣΗΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ ΤΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ , ΘΕΩΡΗΜΕΝΗ ΑΠΟ Κ.Ε.Π. 7) ΚΑΤΑΒΟΛΗ ΠΑΡΑΒΟΛΟΥ 50 ΕΥΡΩ
Β) ΑΔΕΙΑ ΕΙΣΟΔΟΥ ΣΤΗΝ ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΕΡΙΟΧΗ Β΄ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ & ΠΡΩΤ/ΤΩΝ ΥΠΟΔΟΜΩΝ ΘΑ ΕΚΔΙΔΕΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΝΑ ΠΡΟΣΚΟΜΙΣΟΥΝ ΣΤΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΤΗΣ ΕΠΣ • ΑΙΤΗΣΗ ΤΟΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΕΝΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ • ΜΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΕΓΧΡΩΜΗ • ΦΩΤΟΤΥΠΙΑ ΔΕΛΤΙΟΥ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑΣ • ΠΡΑΞΗ ΣΥΝΑΙΝΕΣΗΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ ΤΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ , ΘΕΩΡΗΜΕΝΗ ΑΠΟ Κ.Ε.Π. • ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ Ν.1599 ΟΤΙ Ο ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΕΝΟΣ ΔΕΝ ΕΜΠΙΠΤΕΙ ΣΤΑ ΚΩΛΥΜΑΤΑ ΤΑ ΠΡΟΒΛΕΠΟΜΕΝΑ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ΤΗΣ Ε.Π.Ο • ΚΑΤΑΒΟΛΗ ΠΑΡΑΒΟΛΟΥ 50 ΕΥΡΩ Από την ΕΠΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ.

 

ΑΡΙΘΜΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΩΝ – ΔΥΝΑΜΙΚΟ ΟΜΑΔΩΝ
ΚΑΘΕ ΟΜΑΔΑ ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ ΝΑ ΔΙΑΤΗΡΕΙ ΣΤΗ ΔΥΝΑΜΗ ΤΗΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΥΣ ΑΠΟ ΕΚΑΤΟΝ ΕΞΗΝΤΑ (160) ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΕΣ . ΕΚ ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΙΚΟΣΙ (20) ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΩ ΤΩΝ ΔΕΚΑΟΤΩ (18) .
ΚΑΘΕ ΟΜΑΔΑ ΔΥΝΑΤΑΙ ΝΑ ΔΙΑΤΗΡΕΙ ΣΤΗ ΔΥΝΑΜΗ ΤΗΣ ΑΛΛΟΔΑΠΟΥΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΕΣ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΗΛΙΚΙΑ ΤΩΝ 18 ΕΤΩΝ , ΧΩΡΙΣ ΑΡΙΘΜΗΤΙΚΟ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟ ΜΕ ΤΙΣ ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΚΑΘΕ ΟΜΑΔΑ ΔΥΝΑΤΑΙ ΝΑ ΔΙΑΤΗΡΕΙ ΣΤΗ ΔΥΝΑΜΗ ΤΗΣ ΜΕΧΡΙ ΠΕΝΤΕ (5) ΑΛΛΟΔΑΠΟΥΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 18 ΕΤΩΝ . Η ΟΜΑΔΑ ΔΥΝΑΤΑΙ ΝΑ ΑΠΟΔΕΣΜΕΥΕΙ ΤΟΥΣ ΥΠΕΡΑΡΙΘΜΟΥΣ ΤΩΝ ΠΕΝΤΕ ΑΛΛΟΔΑΠΟΥΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΕΣ , ΑΝΩ ΤΩΝ 18 ΕΤΩΝ . ΥΠΗΚΟΟΙ ΧΩΡΩΝ ΜΕΛΩΝ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΧΩΡΟΥ ΛΟΓΙΖΟΝΤΑΙ ΩΣ ΚΟΙΝΟΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΩΣ ΑΛΛΔΑΠΟΙ .

Σχετικά Άρθρα