Η Ενωση Ασπροπύργου με ρεζέρβες 4-0 τον Πυρρίχιο για την 2η φάση του κυπέλλου

Με νεαρούς η Ενωση

 

Για την 2η φάση του κυπέλλου στην Δυτική Αττική η Ενωση Ασπροπύργου με πολλές ρεζέρβες στην σύνθεσή της επικράτησε στην Γκορυτσά του Πυρρίχιου με 4-0 και βρίσκετα και με τα δύο πόδια στην επόμενη φάση του θεσμού.

Τα τέρματα σημειώθηκαν όλα στο β΄ημίχρονο και ο Γιώργος Βαζάκας   έκανε δύο μόνο αλλαγές(Κυρζιαλίδη-Χαικάλη) έδωσε χόνο συμμετοχής σε νεαρούς ποδοσφαιριστές που δεν έχουν πολλά παιχνίδια στα πόδια τους  σημείωσαν οι Αγγελος Λογοθέτης 2 (57′ με κεφαλιά σε κόρνερ του Μέντες), και 67′ με πλασέ. Ο Παντελης(αυτογκόλ 77′ γύρισε την μπάλα στον τερματοφύλακά του με κεφαλιά που κατέληξε στα δίχτυα) και Χαικάλης 89′ με πλασέ.

Διαιτητής Αριστείδης Βάτσιος. Βοηθοί: Παύλος-Φούρκας.

ΠΥΡΡΙΧΙΟΣ(προποντής Θάνος Κιουπκιολής): Ορφανίδης, Κέλι, Λαζαρίδης(46’Τριανταφυλλίδης), Πιπερίδης Σ, Παντελής, Παραιραχαταρίδης(66’Πουροσίδης), Ευαγγέλου(59’Γκοτσόπουλος), Τσούλφας, Σειταρίδης, Αποστολόπουλος, Ερμπαλίδης(66’Χιονίδης).
Αναπληρωματικοί:  Κουτσουκανίδης,  Ντάσης.

ΕΝΩΣΗ ΑΣΠΡΟΠΥΡΓΟΥ(προπονητής Γιώργος Βαζάκας): Κατσούλης,Τσοπανίδης(76’Κιρτζιαλίδης), Προίκας, Χατζηβασιλάκος, Λογοθέτης Φώτης, Κράνης(58’Χαικάλης), Φουρίκης, Λογοθέτης Αγγελος, Ζωγράφος, Κωσταράς. Μέντες.
Αναπληρωματικοί: Κιρτζιαλίδης, Μίλιτς, Τσουκαλάς.

 

Φωτό: ΘΟΔΩΡΗΣ ΓΕΩΡΝΤΑΜΙΛΗΣ

Απόδοση: ΑΝΕΣΤΗΣ ΤΣΑΚΙΡΟΓΛΟΥ

ΤΟ ΠΕΜΠΤΟ ΓΚΟΛ ΑΠΟ ΤΟΝ ΧΑΙΚΑΛΗ 89′

Σχετικά Άρθρα