Η Εκδήλωση του Βύζα Μεγάρων

Η κοπή πίτας του Βύζαντα Μεγάρων στο Puzzle

Πραγματοποιήθηκε στο παραλιακό κέντρο Puzzle στην βαρέα η κοπή πίτας του Βύζαντα Μεγάρων.
Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε σε θερμό και εγκάρδιο κλίμα, ανταλλάχτηκαν ευχές όπου το σωματείο φαίνεται να έχει αφήσει πίσω του τους προβληματισμούς οι οποίοι επικρατούσαν μερικές εβδομάδες πριν, στρέφοντας την προσοχή του προς τα εμπρός.
Παρέστησαν ο Δήμαρχος Γρηγόρης Σταμούλης, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Κώστας Καράμπελας (παρέστη και ως πρόεδρος του Μεγαρικού) οι Βουλευτές Αττικής Θανάσης Μπούρας(Αντιπρόεδρος της Βουλής) και Γιώργος Κώτσηρας, ο Αντιπεριφερειάρχης Λευτέρης Κοσμόπουλος, ο Πρόεδρος της ΕΠΣΔΑ Κλέαρχος Τζαφέρης, ο Αντιδήμαρχος Κώστας Φυλακτός, ο Αντιδήμαρχος Σταύρος Κ. Φωτίου (παρέστη και ως εκπρόσωπος του ΑΓΣ Νέας Περάμου), η Πρόεδρος του Ηρόδωρου Γιάννα Ρήγα, ο Πρόεδρος των Σχολικών Επιτροπών Σπύρος Τσιούνης, οι επικεφαλής δημοτικών παρατάξεων Κλεάνθης Βαρελάς και Άγγελος Μακρυγιάννης, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι Σπύρος Νικολάου και Χρήστος Γκίνης, ο Πρόεδρος του ΑΟ Μεγάρων και Διοικητικός Σύμβουλος του ΣΕΓΑΣ Σπύρος Καλοζούμης (παρέστη και ως παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του Βύζα), ο Πρόεδρος του Β.Ε. Πειραιά Αδριανός Μιχάλαρος, ο Οικονομικός Επόπτης του ΒΕΠ Γιώργος Παπαθανασίου, ο Πρόεδρος του Μίμα και Αντιπρόεδρος της ΕΠΣΔΑ Μανώλης Κάμπαξης, ο Πρόεδρος του Συλλόγου ΑΜΕΑ Μεγάρων Ιερόθεος Στρατούρης, ο Πρόεδρος των παλαιμάχων του Βύζα Ιερόθεος Μαργέτης, ο καθηγητής και πρώην επί σειρά ετών Διοικητικός Σύμβουλος του Βύζα Παναγιώτης Σκλαβούνος, οι παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές του Βύζα Σάκης Κουβάς, Κώστας Βαφειάδης, Νίκος Σεβαστόπουλος, Γιάννης Πολυχρόνης (Σαγρής), Θωμάς Μωραΐτης, Μιχάλης Φιλίππου, Κώστας Γιαννακάρης.
Όπως γίνεται κάθε χρόνο, ο Βύζας τιμά πρόσωπα για την προσφορά τους στο ποδόσφαιρο και στον αθλητισμό γενικότερα.
Φέτος τιμήθηκαν οι Γιάννης Αντ. Μουστάκας (την πλακέτα παρέλαβαν οι γιοί του Αντώνης και Τάσος), ο Παναγιώτης Σκλαβούνος, ο Γιάννης Πολυχρόνης, ο Τάσος Εμμανουήλ (την πλακέτα παρέλαβε ο Μανώλης Κάμπαξης), ο Νίκος Σεβαστόπουλος, ο Κώστας Βαφειάδης και ο Σάκης Κουβάς.
Οι τυχεροί των δύο φλουριών ήταν οι ποδοσφαιριστές Θέμης  Παπαδάκης και Παναγιώτης Νάκας.

 

Σχετικά Άρθρα