Η εκδήλωση του Ηρακλής Ελευσίνας και η παρουσίαση της επετειακής εμφάνισης

Η εκδήλωση του Ηρακλής Ελευσίνας και η παρουσίαση της επετειακής εμφάνισης

Πραγματοποιήθηκε στο εργατικό κέντρο Ελευσίνας η εκδήλωση και η παρουσίαση της επετειακής εμφάνισης του Ηρακλή Ελευσίνας για τα 100 χρόνια από την Μικρασιατική καταστροφή 1922-2022.

Ο Ηρακλής Ελευσίνας είναι ένα σωματείο που έχει δημιουργηθεί από Μικρασιάτες το 1928. Άνθρωποι που αναγκάστηκαν να φύγουν από τις εστίες τους και στην Ελευσίνα ξεκίνησαν τη νέα τους ζωή ιδρύοντας και το Αθλητικό Σωματείο τους.
Παραβρέθηκαν ο Βουλευτής και υφυπουργός δικαιοσύνης κ. Γιώργος Κώτσηρας, ο πρόεδρος της βουλής κ.Θανάσης Μπούρας,ο Βουλευτής κ. Βαγγέλης Λιάκος, ο δήμαρχος Ελευσίνας κ. Αργύρης Οικονόμου,η πρόεδρος της ΝΟΔΕ και δημοτική σύμβουλος κ. Κούλα Παραδείση, η Ευγενία Αντωνάρα Τσολάκη, η Ντίνα Τριλίκη, οι Παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές Ματθαίος Μουράτης, Λιαμπότης,Μάκης Μπεκιάρης, Γεωργουλέτης κ.α. Ακόμα το Δ.Σ του Ηρακλή με τον πρόεδρο κ. Παναγιώτη Μπεκιάρη τον αντιπρόεδρο κ. Κώστα Τριποδάκη, η κ.Ευαγγελία Κοπανάκη, η Ανδρική ομάδα και η ακαδημία του Ηρακλή ενώ υπήρχε βίντεο γουόλ με την μουσική της Μικράς Ασίας που τραγούδησε ο Αντώνης Μαρτσάκης, από την Λαμπερή Ελευσίνας παραβρέθηκε και η πρόεδρος Αθανασία Λιάσκου. από τον Πανελευσινιακό παραβρέθηκε και ο Κώστας Αθανασίου.

Τιμήθηκαν με μια επετειακή εμφάνιση οι παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές του Ηρακλή ο Διονύσης Μπεκιάρης, Γεωργουλέτης, Μουράτης κ.α.

Τον πρώην πρόεδρο Βασίλη Τζαφέρη τίμησε η Εαγγελία Κοπανάκη.
Την παρουσίαση έκανε ο δημοσιογράφος Βαγγέλης Κουκούλογλου που ετοιμάζει βιβλίο για τον Ηρακλή που θα βγεί μέσα στο καλοκαίρι. Με το τίτλο το Λάβαρο της Προσφυγιάς. Μίλησαν ο Αντιπρόεδρος Κώστας Τριποδάκης, ο δήμαρχος Ελευσίνας, ενώ απεύθηναν χαιρετισμό και οι πιο επάνω βουλευτές.
Ακολούθησε η κοπή της Βασιλόπιτας. Τυχερός στο φλουρί ήταν ο σύλλογος. Στο τέλος της εκδήλωσης ακολούθησε μπουφές με πλούσια αιδέσματα.

Τέλος στα γραφεία των Παλαιμάχων του Ηρακλή Ελευσίνας έγινε η κλήρωση της λαχειοφόρου αγοράς απο τον Μελέτη Αδάμ και Βαγγέλη Κουκούλογλου κ.α.

Ρεπορτάζ-Φωτό: ΑΝΕΣΤΗΣ ΤΣΑΚΙΡΟΓΛΟΥ

ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΩΤΣΗΡΑΣ(Βουλευτής και υφυπουργός Δικαιοσύνης)

Η Αντιπρόεδρος του Συλλόγου Μικρασιατών κ. Αντωνάρα-Τσολάκη Ευγενία.
ΚΩΣΤΑΣ ΤΡΙΠΟΔΑΚΗΣ(αντιπρόεδρος)
ΝΤΙΝΑ ΤΡΙΛΙΚΗ
Ο ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΘΑΝΑΣΗΣ ΜΠΟΥΡΑΣ
Ο ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ κ. ΒΑΓΓΈΛΗΣ ΛΙΑΚΟΣ
ΤΟ ΛΑΒΑΡΟ ΤΗΣ ΠΡΟΣΦΥΓΙΑΣ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΠΟΥ ΘΑ ΕΚΔΟΘΕΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΗΡΑΚΛΗ
ΑΓΓΕΛΟΣ ΓΚΟΡΟΣ(αρχηγός ανδρικής ομάδος)
ΑΡΧΕΙΟ 2
ΑΡΧΕΙΟ 1
ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΗΡΑΚΛΗ
ΑΝΔΡΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΗΡΑΚΛΗ

Ο ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΚΟΥΚΟΥΛΟΓΛΟΥ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ

ΑΡΓΥΡΗΣ ΟΙΚΟΝΟΥ-ΚΩΣΤΑΣ ΤΡΙΠΟΔΑΚΗΣ

Ο Μελέτης Αδάμ στην κλήρωση της λαχειοφόρου αγοράς στα γραφεία του συλλόγου με τον Βαγγέλη Κουκούλογλου

Ο δήμαρχος Ελευσίνας ΑΡΓΎΡΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ

<<Της ομάδας που η ύπαρξη και πορεία της είναι συνδεδεμένη με τους πρόσφυγες της Μικράς Ασίας που εγκαταστάθηκαν στον τόπο μας και συνέβαλαν, με την κουλτούρα και τον πολιτισμό τους, στη διαμόρφωση της Ελευσίνας. Ο Ηρακλής και οι άνθρωποι του παίζουν τον δικό τους ξεχωριστό ρόλο στα αθλητικά δρώμενα της πόλης και ευχόμαστε να συνεχίσουν να προσφέρουν για πολλά χρόνια ακόμα! ΑΡΓΥΡΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ..

Ο Αργύρης Οικονόμου με τον Ματθαίο Μουράτη
Τον πρώην πρόεδρο Βασίλη Τζαφέρη τίμησε η Εαγγελία Κοπανάκη.

ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΗΡΑΚΛΗ

ΡΕΠΟΡΤΑΖ-ΦΩΤΟ: ΑΝΕΣΤΗΣ ΤΣΑΚΙΡΟΓΛΟΥ

Σχετικά Άρθρα