Η εκδήλωση του ΑΟΚ Πανελευσινιακός και η κοπή πίτας

Πραγματοποιήθηκε η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του ΑΟΚ Πανελευσινιακός με παρόντα όλα τα τμήματα του Πανελευσινιακού και τους προπονητές τους.
Φέτος, η ομάδα επέλεξε να τιμήσει κάποιους ανθρώπους που με την παρουσία τους έχουν βοηθήσει είτε το Σύλλογο μας, είτε το άθλημα γενικότερα.
Ως εκ τούτου, βραβεύτηκαν ο γνωστός δημοσιογράφος κ. Βασίλης Σκουντής, με μεγάλο μερίδιο στην ανάδειξη του αθλήματος στην Ελλάδα αλλά και ως ένας άνθρωπος που η φωνή του έχει συνδυαστεί με κάποιες από τις μεγαλύτερες στιγμές του ελληνικού μπάσκετ.
Ο κ. Κώστας Μανωλιάδης ως μέλος της πρώτης ομάδας μπάσκετ του Πανελευσινιακού κατά την περίοδο 1969-1970.
Η κ. Κοντού Μελπομένη, για τη στήριξη που παρέχει στην ομάδα ως μια από τις πιο συνεπείς φιλάθλους με διαχρονική και συνεχή παρουσία στους αγώνες της.
Ο κ. Οικονομόπουλος Κώστας, για την πολυετή προσφορά του ως μέλος του ΔΣ της ομάδας αλλά και για τη στήριξη του στον αθλητισμό της πόλης μας.
Ο κ. Θεόφιλος Κοπαλίδης για τη συνεχή και αγόγγυστη εθελοντική προσφορά του στην ομάδα, έχοντας καλύψει ατελείωτες ώρες αγώνων όλων των τμημάτων, κατέχοντας πλέον ένα πολύτιμο αρχειακό υλικό, χρήσιμο για όλους στο μέλλον.
Ο κ. Γιάννης Κουτουλάκης, ως ένα μικρό ευχαριστώ για τη διαχρονική στήριξη του ως κύριος και μεγάλος χορηγός του Γυναικείου μας τμήματος μέσω του εξαιρετικού καταστήματος Bake City.
Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους οι γονείς των παιδιών που εμπιστεύονται τα παιδιά τους στην ομάδα μας, ο Υφυπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης και για πολλά χρόνια Γενικός Αρχηγός της ομάδας μας κ. Θοδωρής Λιβάνιος, οι κύριοι βουλευτές Δυτικής Αττικής με τη ΝΔ Μπούρας Αθανάσιος, αντιπρόεδρος της Βουλής, Γιώργος Κώτσηρας Υφυπουργός Δικαιοσύνης, Ευάγγελος Λιάκος, ο βουλευτής Δυτικής Αττικής με τον ΣΥΡΙΖΑ κ. Τσίπρας Γεώργιος, ο Δήμαρχος Ελευσίνας κ. Αργύρης Οικονόμου, οι Αντιδήμαρχοι κ. Παππάς Λεωνίδας, Πρόεδρος ΠΑΚΠΠΑ Δ. Ελευσίνας, κ. Ζωή Στραϊτούρη, κ. Στέλλα Κάβουρα – Σερεμέτη, η Αντιπρόεδρος του ΠΑΚΠΠΑ κ. Κατερίνα Κριεκούκη, η Αντιπρόεδρος της ΚΕΔΕ κ. Σοφία Αδάμ, οι δημοτικοί σύμβουλοι κ.κ. Παύλος Κουκουναράκης, Γιώργος Τσουκαλάς, Μπάμπης Ανδρώνης, Δημήτρης Τσάτσης, Βαρβάρα Ρεντούμη, Θανάσης Κριεκούκης,Παπαγιάνναρος Δημήτρης, ο Πρόεδρος του Συμβουλίου Δημοτικής Ενότητας Ελευσίνας κ. Γιαννίκος Ιωάννης, η σύμβουλος Δημοτικής Ενότητας Ελευσίνας κ. Άννα Στάθη, ο Τοπικός Σύμβουλος Δημοτικής Ενότητας Μαγούλας κ. Χρήστος Τρυπιτσίδης, τα μέλη της Κ.Ε. του ΣΥΡΙΖΑ κ. Στεφάτου Διονυσία και Νεφελούδης Ανδρέας, ο Γραμματέας της Ν.Ε. ΣΥΡΙΖΑ κ. Γιάννης Μεϊμαράκης, ο Γραμματέας της Τοπικής Οργάνωσης Μελών ΣΥΡΙΖΑ Μαγούλας κ. Σκούφης Νικόλαος, ο πολιτευτής με τη Νέα Δημοκρατία κ. Σταμάτης Πουλής, ο Πρόεδρος του Συλλόγου Ατόμων με Αναπηρίες Δυτικής Αττικής κ. Ευάγγελος Κακοσαίος και ο Αντιπρόεδρος κ. Στάμου Χρήστος, ο Πρόεδρος του Πανελευσινιακού Α.Ο. (ποδόσφαιρο) κ. Κώστας Αθανασίου, ο Πρόεδρος του Πανελευσινιακού Α.Π.Ο. (στίβος) κ. Χρήστος Δεδεηλίας, η εκπρόσωπος του Ο.Κ.Ελευσίνας κ. Αθηνά Σακκά, ο Πρόεδρος της Χιακής Ένωσης Ελευσίνας κ. Κωνσταντίνος Μαλαχιάς, ο Πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου “Ο Λόγος” κ. Μανούσος Βαλσαμάκης, από τους χορηγούς η κ. Γεωργία Δημητροπούλου, Επικεφαλής Γραφείου Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης & Σχέσεων Με Τοπικές Κοινωνίες Ν. Ελλάδας των ΕΛΠΕ (του μεγάλου χορηγού και διαχρονικά στο πλευρό της ομάδας), ο κ. Γιάννης Στεφανίδης από τον Όμιλο Στεφανίδη, ο κ. Γιάννης Αγγέλης από την εταιρεία Epirus Cert, ο κ. Βασίλης Μεγαλούδης από το τυπογραφείο Αφοί Μεγαλούδη, o κ. Κώστας Τσέκας από το Tsek-In και Mastiha Local Bar, που βρίσκεται διαρκώς δίπλα στην ομάδα μας.
Ιδιαίτερες ευχαριστίες στο κατάστημα Πανίδης για την προσφορά των δώρων της πίτας, δύο εξαιρετικά ρολόγια σημαντικής αξίας και ένα πανέμορφο γούρι, στους κ. Γιάννη Καλυμνάκη και Θοδωρή Γεωρνταμιλή για την φωτογραφική κάλυψη της εκδήλωσης και τον κ. Κώστα Ρόκα για την μουσική κάλυψη της εκδήλωσης.

Σχετικά Άρθρα