Η Ε.Π.Σ.Πειραιά ενημερώνει

Ανακοίνωση

To ερχόμενο Σαββατοκύριακο 15-16/9 ξεκινάει  η αγωνιστική δραστηριότητα με τους αγώνες της α΄ φάσης του Κυπέλλου.

Ο αγώνας κυπέλλου Α.Ε. ΝΙΚΑΙΑΣ – ΑΣΤΕΡΑΣ ΝΙΚΑΙΑΣ ματαιώνεται λόγω αδυναμίας του σωματείου Α.Ε. ΝΙΚΑΙΑ να  λειτουργήσει, κάτι που γνωστοποίησε με το υπ΄ αρ. 1368 της 6/9/2018 έγγραφο του προς την Ε.Π.Σ.ΠΕΙΡΑΙΑ.

 

 

Ενημέρωση για τα Τηλεοπτικά δικαιώματα

Η Ε.Π.Σ.ΠΕΙΡΑΙΑ αναφορικά με τα τηλεοπτικά δικαιώματα των αγώνων (ζωντανές, μαγνητοσκοπημένες μεταδόσεις) ενημερώνει για τα εξής:

Για τους αγώνες Πρωταθλημάτων τα δικαιώματα ανήκουν στα γηπεδούχα σωματεία, που όμως θα πρέπει να  έχουν φροντίσει για την σχετική έγκριση από την Ε.Π.Σ.Π.

Για τους αγώνες Κυπέλλου και των αγώνων Κατάταξης τα  τηλεοπτικά δικαιώματα ανήκουν στην Ε.Π.Σ.Π, από την οποία θα πρέπει οι ενδιαφερόμενοι να απευθύνονται για την σχετική αδειοδότηση.

 

 

Το 4ο Σεμινάριο Ανανέωσης Ταυτοτήτων Τριετίας Προπονητών

Η Ε.Π.Σ.ΠΕΙΡΑΙΑ ενημερώνει ότι το διήμερο 25-26 Σεπτεμβρίου θα πραγματοποιηθεί στον Πειραιά το 4ο Σεμινάριο Ανανέωσης Ταυτοτήτων Τριετίας Προπονητών.

Οι υποψήφιοι προπονητές θα πρέπει να επικοινωνήσουν αρχικά με τον Σύνδεσμο Προπονητών Πειραιά (κ. Δημ. Καλύκα τηλ. 6944203597) και στην συνέχεια με την γραμματεία της Ε.Π.Σ.Π. προκειμένου να εξασφαλίσουν την συμμετοχή τους.

 

Από το Γραφείο Τύπου και Δημοσίων Σχέσεων

Σχετικά Άρθρα