Η ακαδημία της Προοδευτικής ανακοίνωσε τα δοκιμαστικά της Κ:20

Η ακαδημία ποδοσφαίρου της Προοδευτικής ανακοίνωσε τα δοκιμαστικά της Κ20 που θα διεξαχθούν την Τετάρτη 24 Αυγούστου αλλά και την Τετάρτη 31 Αυγούστου και ώρα 17:30 στο γήπεδο της Προοδευτικής – Κλουβί! Το τμήμα αυτό θα τους εκπροσωπήσει στο επίσημο πρωτάθλημα της Super League 2 (Κ20) που εκεί οι αθλητές θα γνωρίζουν πρωτόγνωρες εμπειρίες που θα τους φανούν χρήσιμες για την συνέχεια τους στην ποδοσφαιρική τους καριέρα. 

▪️Αναλυτικά η επίσημη ανακοίνωση:
Την δυνατότητα να διεκδικήσουν θέση στο τμήμα της Κ20 της Προοδευτικής θα έχουν τις προσεχείς δύο ημέρες οι ποδοσφαιριστές γεννημένοι από το 2003-2004. Το συγκεκριμένο τμήμα, θα μας εκπροσωπήσει στο επίσημο πρωτάθλημα της Super League 2 (K20) και θα έχουν την ευκαιρία να αγωνιστούν αντίπαλοι με άλλες μεγάλες ομάδες με σκοπό να πάρουν οι ίδιοι την τύχη στα πόδια τους  και να πάρουν εμπειρίες που θα τους μείνουν αξέχαστες και θα παίξουν καθοριστικό ρόλο για το μέλλον τους.Την Τετάρτη 24 Αυγούστου και Τετάρτη 31 Αυγούστου και ώρα 17:30 στο γήπεδο της Προοδευτικής-Κλουβί θα διεξαχθουν οι προπονήσεις. Όλοι θα πρέπει αυστηρώς να βρίσκονται την αναγραφόμενη ώρα στην κεντρική είσοδο του γηπέδου (θύρα 1) για να ξεκινήσουν άμεσα τα δοκιμαστικά. Οι νεαροί θα πρέπει να έχουν μαζί τους πλήρη αθλητική περιβολή (ποδοσφαιρικά παπούτσια για συνθετικό χλοοτάπητα, επικαλαμίδες, κάλτσες, σορτς και φανέλα  λευκής ή βυσσινίς  απόχρωσης). Οι προσθήκες στην ομάδα θα είναι περιορισμένες καθώς αναφερόμαστε για ένα αγωνιστικό τμήμα και δεν θα υπάρξουν άλλες ημερομηνίες διεξαγωγής δοκιμαστικών καθώς το τμήμα θα ολοκληρωθεί οριστικά μετά το τέλος της τελευταίας ημέρας των δοκιμαστικών. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας. Όσον αναφορά τα τμήματα των μικρότερων ηλικιών σύντομα θα υπάρξει σχετική ενημέρωση. Ευχόμαστε καλή επιτυχία σε όλα τα παιδιά και καλή αντάμωση!

▪️Email:proodeftikiacademy@gmail.com
▪️Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6907697009
▪️Instagram Post:https://www.instagram.com/p/ChW3oBzj-Nl/?igshid=YmMyMTA2M2Y=

▪️Facebook Post: https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=pfbid02MwXLWa73R5UU3Xr8HqJTPiWP4EyqDrc5x9xmVNYTCNgpMxE66ow8S6XW6po5yhGGl&id=100063654013225

Σχετικά Άρθρα