Γκόλ με το τσουβάλι και φτωχό 1-0 ο Βύζας Μεγάρων

Γκόλ με το τσουβάλι και φτωχό 1-0 ο Βύζας

Χάνοντας γκόλ με το τσουβάλι και με ήρωα τον τερματοφύλακα της Λαμπερής Χρήστο Γκούνα ο Βύζας Μεγάρων επικράτησε της φιλότιμης Λαμπερής Ελευσίνας με 1-0.
Οι παίκτες του Δημήτρη Καλύκα κυριάρχησαν σε όλα τα μήκη και πλάτη του γηπέδου είχαν τον έλεγχο του παιχνιδιού έκαναν πολλές ευκαιρίες ενώ είχαν και δοκάρι και ένα ακυρωθέντα γκόλ.
Από την άλλη πλευρά η ο ομάδα της Λαμπερής του Σάκη Αναστασόπουλου αγωνίστηκε με αμυντική τακτική και ξαφνικές αντεπιθέσεις.
Το τέρμα που έδωσε τους τρείς βαθμούς στην ομάδα του Βύζαντα σημείωσε ο Γιάννης Κερδιστάκης στο 12′ με σούτ μέσα από την περιοχή ύστερα από διπλή ενέργεια και ασίστ του Παπαδάκη.
Και οι δύο ομάδες έπαιξαν με πολλές απουσίες (Σαχόλι, Κωνσταντινίδης, Λύγδας (Β), Παππάς, Μποφίλιος, Φλασόπουλος, Ρέρρας, Κοριόζος, Κόρμπης(Λ).

ΕΥΚΑΡΙΕΣ ΓΙΑ ΓΚΟΛ ΕΧΑΣΑΝ ΟΙ:

Φουρνάρης 17′
Χατζημελετιάδης 19’74’
Στρατιδάκης 23′ 37′ 48′
Κενδριστάκης 24′ 29′ 88′
Φλέγγας 25′ 63′
Ατματζίδης 30′ 34′
Παικόπουλος 32′
Φυσαράκης 43’86’
Λεβεντούρης 90+

ΔΟΚΑΡΙ:

Στρατιδάκης 58′

ΑΚΥΡΩΘΕΝ ΓΚΟΛ:
Παπαδάκης 59′

Διαιτήτευσε ο Κωνσταντινίδης. Βοηθοί: Πλάκας-Τόσιος.
Παρατηρητής αγώνα Δημήτρης Κόκλας. Ιατρός αγώνα Κώστας Οικονομόπουλος.

ΒΥΖΑΣ ΜΕΓΑΡΩΝ(προπονητής Δημήτρης Καλύκας): Κουφής, Δρυμούσης, Φουρνάρης (70’Μανωλιάς), Παικόπουλος(70’Μανώλης), Φυσαράκης, Φλέγκας, Κενδριστάκης, Χατζημελετιάδης, Στρατιδάκης (80’Λεβεντούρης), Ατματζίδης, Παπαδάκης(88’Μαυρονάσος).

ΛΑΜΠΕΡΗ ΕΛΕΥΣΙΝΑΣ(προπονητής Σάκης Αναστασόπουλος): Γκούνας, Κακλαμάνης, Μπέσιος, Δαούλας, Λαμπράκος, Κακούσιος, Κολοκώτσιος, Χαντζής, Γιαννάκογλου(84’Μαρουλής), Τζάνος, Σιτσάνης(68′ Μάλιος).

Ρεπορτάζ-Φωτό: ΑΝΕΣΤΗΣ ΤΣΑΚΙΡΟΓΛΟΥ

Σχετικά Άρθρα