ΓΚΟΛ ΚΑΙ ΘΕΑΜΑ ΟΙ ΒΕΤΕΡΑΝΟΙ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΑΣΤΕΡΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΠΟΛΛΩΝΑ ΑΘΗΝΑΣ

ΓΚΟΛ ΚΑΙ ΘΕΑΜΑ ΟΙ ΒΕΤΕΡΑΝΟΙ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΑΣΤΕΡΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΠΟΛΛΩΝΑ ΑΘΗΝΑΣ

Θέαμα πολλών αστέρων στο γήπεδο Μιχάλης Κρητικόπουλος στην Καισαριανή στο φιλικό αγώνα το πρώτο μετά την πανδημία μεταξύ του Εθνικού Αστέρα και του Απόλλωνα Αθήνας. Το σφύριγμα της λήξης του διαιτητητή Χάρη Καλλία βρήκε τις δύο ομάδες ισόπαλες με 6-6.Ό αγώνας είχε διάρκεια 80′ (40Χ40).
Πριν την έναρξη του αγώνα κρατήθηκε 1΄λεπτού σιγή στην μνήμη του Μπάμπη Μαστρογιάννη που έφυγε πρόσφατα από την ζωή.
Οι βετεράνοι του ποδοσφαίρου και των δύο ομάδων μάγεψαν το κοινό με τις ποδοσφαιρικές πιρουέτες, τις ντρίπλες και τα εύστοχα σουτ.
Χαρήκαμε το παιχνίδι και το ευχαριστήθηκαν όλοι αλλά και και οι λίγοι θεατές. Ένα μεγάλο μπράβο στους θρύλους των γηπέδων μας που επέστρεψαν στο γήπεδο μετά την πανδημία και έδωσαν τον καλύτερο εαυτό παρά την αφόρητη ζέστη.
Για την ιστορία τα τέρματα του Εθνικού Αστέρα σημείωσαν οι Στέργιος Μαστρογιάννης 3(γιός του Μπάμπη) (5′ 57′ 80′), Κικιδάκης 55′ , Ζαφειράκης 56′, Πούλιος με πέναλτι 75′.
Για λογαριασμό του Απόλλωνα σκόραραν οι: Αθανασιάδης 2(24′ 26′), Ροπόκης 7′ Λινάρδος 10′ Πετρόπουλος 15′ Κωνσταντακόπουλος 63′.
Διαιτήτευσε ο Χάρης Καλλίας. Γιατρός του αγώνα ήταν ο Στέφανος Τίγκας.
ΠΑΛΑΙΜΑΧΟΙ ΕΘΝΙΚΟΥ ΑΣΤΕΡΑ(προπονητής Γιάννης Γεωργάρας): Γιαλικάρης, Χατζηστεφάνου, Βουγιούκας, Μηλιώνης,Παύλοβιτς, Κωνσταντόπουλος, Σήφης, Πούλιος, Κικιδάκης,Ζαφειράκης, Στέργιος Μαστρογιάννης.
Αγωνίστηκαν και οι: Αποστολόπουλος, Ξένος Γ, Μανάρης, Σαρίκης, Εξαρχος, Φέγγας, Βαρδάκης, Πατουχέας, Λυκούδης, Παπαδόπουλος Ν.
ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ ΑΘΗΝΑΣ(προπονητής Μαστρακούλιας): Χαμουζάς, Μπάκας, Σιλεβίστας, Συγγελάκης, Λινάρδος, Αρδίζογλου, Μήτσης Ν, Πετρόπουλος, Σπυρόπουλος, Ροπόκης, Αθανασιάδης.
Και οι: Λέλος, Κόκκινος, Κωνσταντακόπουλος, Κλινάκης, Γεωργόπουλος, Λαζάρου, Λουκάς Σ, Αρνοκούρος Κ.
Παραβρέθηκαν απο τον Απόλλωνα οι: Μαστρακούλιας, Γεωργάρας, Μπόντζος, Εμμανουήλ, Σκoύρας, Κεφάλας, Δοντάς, Παντέλης,
Ξανθόπουλος, Βελέντζας Λευτέρης, από τον Εθνικό ο Μανώλης Ρασιδάκης κ.α.
 
ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ
ΖΕΣΤΑΜΑ

.

Ρεπορτάζ-Φωτό: ΑΝΕΣΤΗΣ ΤΣΑΚΙΡΟΓΛΟΥ

Σχετικά Άρθρα