Γκέλα ο Βύζας… Και φωνές για την διαιτησία

Γκέλα ο Βύζας… Και φωνές για την διαιτησία

Με βασικό πρωταγωνισττή τον διαιτητή Αριστείδη Αλιάγα και τον 2ο βοηθό Παπαδόπουλο που ακύρωσε πεντακάθαρο τέρμα που σημείωσε ο Στρατιδάκης 54′ ο Βύζας Μεγάρων και ο Πυρρίχιος Ασπροπύργου αναδείχθηκαν ισόπαλοι 1-1 σε αγώνα για την 8η αγωνιστική.
Ο Βύζας του Λευτέρη Βασιλειάδη ήταν μέτριος οι παίκτες είχαν πολύ άγχος και υποτίμησαν τον αντίπαλό τους δεν παρουσίασαν τον καλό τους εαυτό και έκαναν ένα άσχημο παιχνίδι. Ομως παρά την γκέλα από τον αντίπαλό του παραμένει στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα.
Από την άλλη πλευρά ο προπονητής του Πυρρίχιου Μιχάλης Κάσδαγλης ήταν διαβασμένος αφού τον είχε αντιμετωπίσει για λογαριασμό του κυπέλλου και είχε κλείσει όλους τους διαδρόμους στο γήπεδο. Πάντως η ομάδα του στάθηκε πολύ καλά αμυντικά με καλή άμυνα και ξαφνικές αντεπιθέσεις που λίγο έλειψε να κάνει την ζημιά.
Προηγήθηκαν οι φιλοξενούμενοι στο όταν ο Ανθόπουλος κτύπησε το κόρνερ από τα δεξιά αδράνησε η άμυνα του Βύζα και ο Μουστάκα μέσα από την περιοχή έκανε το 0-1.
Η ομάδα του Βύζα κατάφερε να σώσει την παρτίδα στο 90′ με τον Στρατιδάκη ύστερα από σέντρα από τα δεξιά του Λύγδα. Ο σκόρερ είχε κεφαλιά στο δοκάρι 90+2.

 

ΤΟ ΑΚΥΡΩΘΕΝ ΤΕΡΜΑ ΤΟΥ ΒΥΖΑ
Το ακυρωθέν γκολ του Βύζαντα στον αγώνα με τον Πυρρίχιο. Τα συμπεράσματα δικά σας!!!

 

ΑΛΛΕΣ ΦΑΣΕΙΣ
Στο 24′ ο Σαχόλι έδωσε στον Στρατιδάκη το σούτ έφυγε άουτ.
63′ ο Σαχόλι έδωσε στον Σελμανάι το σούτ του τελευταίου έφυγε άουτ.

74′ σέντρα του Μουστάκα ο Αγγελιδάκης πλάσαρε σε κενό τέρμα άουτ.
77′ ξαφνικό σούτ του Χατζημελετιάδη απέκρουσε ο Σωπιάδης.
83′ κόρνερ του Σελμανάι ο Φουρνάρης έπισε την κεφαλιά και απέκρουσε ο τερματοφύλακας του Πυρρίχιου.

ΒΥΖΑΣ: Πορανίδης, Λύγδας, Μανώλης, Φλέγκας(46′ Αμαραντίδης), Φυσαράκης, Δρυμούσης(46′ Φουρνάρης), Κωνσταντινίδης, Καραγιάννης(76′ Χατζημελετιάδης, 82′ λ.τρ. Τοβόρε), Στρατιδάκης, Σελμανάι, Σαχόλι.

ΠΥΡΡΙΧΙΟΣ: Σωπιάδης Α., Μουστάκα, Λαουτάρης, Πιπερίδης Ι., Παπαδόπουλος, Μαυρίδης, Λάσκος(91′ Πάτσιος), Ανθόπουλος, Τσούλφας(63′ Μερκάι, 75′ λ.τρ. Βαλμάς), Πιπερίδης Ν., Αγγελιδάκης.

Ρεπορτάζ-Φωτό: ΑΝΕΣΤΗΣ ΤΣΑΚΙΡΟΓΛΟΥ

Σχετικά Άρθρα