Γιορτινό κλίμα στην λήξη της σεζόν για το γυναικείο τμήμα του Θριάμβου Χαιδαρίου

ΠΗΓΑΣΟΣ ΘΡΙΑΣΙΟΥ
ΠΗΓΑΣΟΣ ΘΡΙΑΣΙΟΥ

Γιορτινό κλίμα στην λήξη της σεζόν για το γυναικείο τμήμα του Θριάμβου Χαιδαρίου

Σε γιορτινό κλιμα έκλεισε τη ποδοσφαιρική σεζόν η γυναικεία ομαδα του Θρίαμβου Χαϊδαρίου με την ακαδημία της με τη τελετή λήξης στο γήπεδο Τάκης Χαραλαμπίδης παρουσία πλήθος κόσμου!

Η εκδήλωση ξεκίνησε με τουρνουά παγκορασίδων και κορασίδων με τη συμμετοχή πέντε ομάδων, ακολούθησαν βραβεύσεις προπονητριών και χορηγών καθώς και απονομές μεταλλίων για τις 80 περίπου μικρές αθλήτριες που συμμετείχαν με φινάλε την γυναικεία ομάδα!

Η γιορτή είχε πολύ κέφι και διασκέδαση με μουσική σε όλη τη διάρκεια και δώρα για τους τυχερούς καθώς και ζεστό χειροκρότημα απ τη γεμάτη εξέδρα!

Τίμησαν την εκδήλωση και το σωματείο με τη παρουσία τους ο Δήμαρχος Χαϊδαρίου Βαγγέλης Ντινιακός, η Αντιδήμαρχος πολιτικής προστασίας Κωνσταντίνα Χρονοπούλου, ο Βουλευτής Γιάννης Λοβέρδος και ο Χορηγός Κοσσύφης Θανάσης!

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ...

Το ΔΣ η προπονήτρια και οι παίκτριες ευχαριστούν τους παραπάνω επισήμους που παραβρέθηκαν, τις τέσσερις ομάδες ιδιαιτέρως Ολυμπιάδα Υμηττού, Πήγασο Θριασίου, Νεο Ικόνιο Πας Αθηνών που συμμετείχαν στο τουρνουά και στη γιορτή με τις μικρές τους χαμογελαστές αθλήτριες, τους γονείς όλων των παιδιών για την υπομονή τους και το χειροκρότημα, και όλους τους φίλους που ήταν κοντά στην ομάδα απ την αρχά ως τη λήξη της χρονιάς!

Σχετικά Άρθρα