ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΩΤΗΡΧΟΣ: Ζητάω υπομονή σκληρή δουλειά και επιμονή από όλους

ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΩΤΗΡΧΟΣ: Ζητάω υπομονή σκληρή δουλειά και επιμονή από όλους

Ο νέος προπονητής του Μανδραικού Γιώργος Σωτήρχος μίλησε για τον σχεδιασμό και τους στόχους που έχει θέσει:
«Η φιλοσοφία και οι στόχοι της διοίκησης που θέλει να επανέλθει στο Πρωτάθλημα με νέους αθλητές της πόλης, με ταλέντα της περιοχής και αθλητές που προέρχονται απο τις ακαδημίες του συλλόγου , με βρίσκει απολύτως σύμφωνο και ιδιαίτερα χαρούμενο που ανατέθηκε σε μένα η προπονητική καθοδήγηση της ομάδας.
Θα κατέβουμε με το μικρότερο μ.ο ηλικίας στο πρωτάθλημα. Τα πράγματα για την ομάδα μας δεν θα είναι εύκολα γιατί υπάρχει μεν πάθος για διάκριση και όρεξη για δουλειά, αλλά θα μας λείπει η εμπειρία που είναι πολυ σημαντικό κομμάτι στην διαχείριση των αποτελεσμάτων. Είμαστε αισιόδοξοι όμως οτι θα τα καταφέρουμε.
Ζητάω υπομονή επιμονή από όλους. Η δουλειά μας θα φανεί σε βάθος χρόνου και θα είναι μια σημαντική παρακαταθήκη για το τοπικό ποδόσφαιρο. Υπόσχομαι σκληρή δουλειά, όμορφο ποδόσφαιρο κυκλοφορίας, πολλά νέα ταλέντα και μια ομάδα πρότυπο. Ο Μανδραϊκός θα αποτελέσει παράδειγμα προς μίμηση.
Ευχαριστώ πολύ τον Πρόεδρο της ομάδας κ. Χρήστο Παπακωνσταντίνου και τον Γενικό Αρχηγό κ. Γιάννη Καλούδα για την αμέριστη εμπιστοσύνη τους. Ευχαριστώ πολύ τους δεκάδες φίλους που με τα θερμά μηνύματά τους ¨αγκάλιασαν¨ από την πρώτη στιγμή την απόφασή μου αυτή.”

 

 

Σχετικά Άρθρα