ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΠΑΡΜΠΑΛΙΑΣ: ΟΙ ΠΑΡΟΧΕΣ ΤΗΣ ΔΙΑΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΞΙΟΣΗΜΕΙΩΤΕΣ

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΠΑΡΜΠΑΛΙΑΣ: ΟΙ ΠΑΡΟΧΕΣ ΤΗΣ ΔΙΑΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΞΙΟΣΗΜΕΙΩΤΕΣ

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΦΩΤΗΣ ΚΑΤΣΟΥΦΗΣ

Ο Γιώργος Μπαρμπαλιάς είναι γνωστός επί σειρά ετών στο χώρο του αθηναϊκού ποδοσφαίρου με την προσφορά του σε επίπεδο υποδομών. Όπου και αν έχει εργαστεί έχει πετύχει σημαντικά αποτελέσματα που τον καθιστούν ως έναν από τους πλέον έμπειρους προπονητές ακαδημιών. Η ΔΙΑΝΑ αποτελεί εδώ και λίγους μήνες το νέο «σπίτι» του πολύπειρου προπονητή. Ο κύριος Μπαρμπαλιάς, συνοδευόμενος από τον συνεργάτη του Γιώργου Ζαρίκο, προσφέρουν πλέον υπηρεσίες στην μεγαλύτερη και πιο ποιοτική ακαδημία της περιοχής.

Ο λόγος που ο Γιώργος Μπαρμπαλιάς επέλεξε την ΔΙΑΝΑ σαν συνέχεια της προπονητικής του καριέρας σε επίπεδο ακαδημιών είναι οι παροχές που προσφέρει η ακαδημία στα παιδιά και τους γονείς.

Μιλώντας στην επίσημη σελίδα του συλλόγου στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης εκτιμά ότι η ΔΙΑΝΑ παρέχει αξιόλογες εγκαταστάσεις, πλούσιο αθλητικό υλικό, σπουδαία επικοινωνία, υψηλού επιπέδου επιστημονικούς συνεργάτες και (κυρίαρχα) ποιοτικό προπονητικό προσωπικό.

Ο Γιώργος Μπαρμπαλιάς υποστηρίζει ότι ο ρόλος των γονέων είναι καθοριστικός στην στήριξη των παιδιών. «Οι γονείς έχουν την υποχρέωση να επιλέγουν τους καλύτερους δασκάλους για τα παιδιά τους», τονίζει. «Στο σχολείο, στο φροντιστήριο αλλά και στο γήπεδο. Οφείλουν να κάνουν την πιο αυστηρή και υπεύθυνη επιλογή για το μέλλον τους. Όλα όσα ανέφερα παραπάνω, ως παροχή των ακαδημιών, πρέπει να αποτελούν τα κριτήρια επιλογής του κάθε γονέα».

Προτεραιότητα κάθε ακαδημίας, σύμφωνα με τον κύριο Μπαρμπαλιά, πρέπει να είναι η ατομική βελτίωση κάθε παιδιού και μέσα από τους αγώνες και τις προπονήσεις η ένταξή του στο σύνολο και η απόδοση του σε ομαδικό επίπεδο.

«Η ενθάρρυνση του παιδιού είναι για μένα πρώτιστη προπονητική υποχρέωση. Όπως λέω πολλές φορές στις αναφορές μου οι προπονητές είναι αυτοί που στις μικρές και ευαίσθητες ηλικίες πρέπει να χρεώνονται τις ήττες, οι οποίες μερικές φορές είναι ανάγκες και τα παιδιά να πιστώνονται τις νίκες. Η ενθάρρυνση του παιδιού το Α και το Ω για όλους μας».

Ο Γιώργος Μπαρμπαλιάς περιμένει όλα τα παιδιά στις 2 Σεπτέμβρη στο δεύτερο δημοτικό γήπεδο της Ηλιούπολης, εκεί όπου θα ξεκινήσει η νέα χρονιά για την ακαδημία της ΔΙΑΝΑ, την οποία απαρτίζουν περισσότερα από 300 παιδιά ενταγμένα σε 20 τμήματα.

«Το καλοκαίρι αποτελεί πάντα μια ιδανική ευκαιρία για κάθε παιδί προκειμένου να αποφορτιστεί από τα μαθήματα, τους αγώνες και τις προπονήσεις. Εκτιμώ ότι πρέπει να διαχωριστούν τα παιδιά σε δύο ηλικιακά γκρουπ. Τα παιδιά έως 14 ετών επιβάλλεται να κάνουν οποιαδήποτε δραστηριότητα μέσα στο καλοκαίρι. Αντίθετα τα παιδιά μετά τα 14 θα πρέπει να είναι προσανατολισμένα στην τεχνική και στην ενασχόλησή τους με σπορ όπως είναι το κολυμπι, το μπάσκετ και το βόλεϊ 2-3 φορές την εβδομάδα» καταλήγει ο πολύπειρος τεχνικός.

Οσοι επιθυμούν να εγγραφούν στην Ακαδημία της ΔΙΑΝΑ μπορούν καθημερινά να απευθύνονται στα τηλέφωνα 6945792469 και 6972891582.

Σχετικά Άρθρα