ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΕΝΔΡΙΣΤΑΚΗΣ: Ημασταν απο την αρχή μια οικογένεια στα αποδυτήρια

ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΕΝΔΡΙΣΤΑΚΗΣ: <<Ημασταν απο την αρχή μια οικογένεια στα αποδυτήρια>>

Ο επιθετικός του Βύζαντα Γιάννης Κενδριστάκης τόνισε για την επιτυχία και το μυστικό της ανόδου της ομάδος του στην Γ΄Εθνική.

<<Οταν αποφάσισα να αφήσω για δεύτερη φορά το νησί μου είπα ότι φεύγω για να πετύχω κάτι ατομικά αλλά και ομαδικά μέσα απο αυτήν τεράστια ομάδα που λέγεται Βύζας.
 Περίμενα λοιπόν απο το γενάρη που μπήκα στο πλοίο μέχρι και σήμερα αυτή τη στιγμή…την στιγμή της χαράς της συγκίνησης της υλοποίησης κάθε στόχου και της δικαίωσης μου για την επιλογή που έκανα.
Απο την πρώτη στιγμή με αγκάλιασαν όλοι είτε αυτός λεγόταν παίκτης είτε το τιμ είτε διοίκηση αλλά και ο κόσμος των Μεγάρων και το ξέρουν και οι ίδιοι οτι τους αγαπώ και ανήκουν στην καρδιά μου. Ημασταν απο την αρχή μια οικογένεια στα αποδυτήρια και μείναμε μαζί ενωμένοι και στα δύσκολα μέχρι που καταφέραμε τον μεγάλο μας στόχο.
Θεωρώ οτι την πορεία μας δεν μπορείς να την αμφισβητήσει κανένας και δίκαια είμαστε εδώ που είμαστε αλλά όχι εκεί που ανήκουμε γιατί ο Βύζας είναι για ακόμα παραπάνω κατηγορίες.
Απο την στιγμή της ολοκλήρωσης του πρώτου στόχου μας του πρωταθλήματος μπήκαμε στην διαδικασία των μπαραζ.
Κανένας μας δεν σκέφτηκε κάτι άλλο εκτός την πολυπόθητη άνοδο. Ο καθένας έβαλε προσωπικά το κάτι παραπάνω του για να πετύχουμε είτε κάποιοι είμασταν τραυματίες είτε άλλοι είχαν υποχρεώσεις που άφηναν πίσω για το όνειρό μας, και τα καταφέραμε γιατί μπορέσαμε να σηκώσουμε το βάρος της φανέλας και να δικαιώσουμε όσους μας εμπιστεύτηκαν.
Ευχαριστώ τον καθένα ξεχωριστά και ελπίζω να ανανεώσουμε όλοι μαζι το ραντεβού μας τον Ιούλιο. Καλό καλοκαίρι σε όλους>>.

Ρεπορτάζ: ΑΝΕΣΤΗΣ ΤΣΑΚΙΡΟΓΛΟΥ

Σχετικά Άρθρα