Γιάννης Κενδριστάκης: Ευχαριστώ για την συνεργασία μου με την ιστορική ομάδα του Βύζαντα

Ο δεξιοπόδαρος ποδοσφαιριστής επιθετικός του Βύζαντα Μεγάρων και από τους γκολτζήδες και ανόδου της ομάδας Γιάννης Κενδριστάκης πήρε την απόφαση να αποχωρήσει από τον σύλλογο της Δυτικής Αττικής. Ο ίδιος τόνισε:
<<Μέσα σε όλες τις χαρές μας πάντα υπάρχουν και οι λύπες…Μετά απο διαρκείς σκέψεις πήρα την δύσκολη απόφαση να αποχωρήσω απο την ομάδα του Βυζαντα.
Μια ομάδα που προσπάθησα να δώσω τα πάντα…Με στενοχωρεί πολύ αυτό το γεγονός αλλά πιστεύω ότι είναι το σωστό…
Με ένα πρωτάθλημα και μια ΜΑΓΚΙΚΗ άνοδο που δε θα ξεχάσω ποτέ…

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ…

<<Ευχαριστω θερμά τους συμπαίκτες μου όλο αυτόν τον καιρό και να ξέρετε ότι σας αγαπώ πολύ όλους…Ευχαριστώ πολύ επίσης το προπονητικό τιμ κ.κ Δημήτρη Καλύκα,Παναγιώτη Κοζακόπουλο,Τάσο Ανδρέου και Πάικο Λεβεντούρη για την άψογη συνεργασία μας και να ευχηθώ σε όλους σας καλή συνέχεια με υγεία και επιτυχίες… Επίσης να ευχαριστήσω και το Δ.Σ του Βύζα κ.κ Ιερόθεο Μπότιζα,Δημήτρη Κόκκαλη,Τάσο Σάλτα,Θωμά Βαλτά κ.α… Ακόμα τον κ. Κωνσταντίνο Γιαννακάρη που ήταν σε όλα δίπλα μου σαν πατέρας…Ακόμη να ευχαριστήσω τον φυσικοθεραπευτή-μασέρ Δημήτρη Αναστασίου για τις υποχρεωτικές και σημαντικές υπηρεσίες του… Τέλος ευχαριστώ πολύ ολο αυτόν τον υπέροχο κόσμο που με αγάπησε όπως τον αγάπησα και γω…Με δάκρυα στα μάτια σας ευχαριστώ πολύ όλους και εύχομαι οι δρόμοι μας να ξανασυναντηθούν>>.

Ρεπορτάζ-Απόδοση: ΑΝΕΣΤΗΣ ΤΣΑΚΙΡΟΓΛΟΥ

Σχετικά Άρθρα