Γιάννης Φιλίππου: ΕΝΑ ΠΡΩΙΝΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΔΕΥΕΙ ΜΙΑ ΖΩΗ!

  Το πρωινό της 18ης Σεπτεμβρίου του 2022 ήταν συγκλονιστικό! Ενα Αμφιθέατρο που ξεχείλιζε από κόσμο μέσα κι έξω ήλθε για μένα και την Ομάδα μας! Δεν πίστευα αυτό που έβλεπα! Δεν πίστευα ότι η Παρουσίαση ενός Αθλητικού (κυρίως)Βιβλίου, από κάποιον που Πρώτη φορά έγραφε θα είχε τέτοια ανταπόκριση!
  Ομως σιγά-σιγά κατάλαβα, ότι δεν ήλθαν μόνο γι αυτό! Ηλθαν για την εκτίμηση σε μένα και την μακρόχρονη συμμετοχή μου στα Κοινα της πόλης μας, με Αρχές, με ήθος, με λάθη, αλλά κυρίως με Αλήθειες! Ηλθαν για τους συνεργάτες μου, που όλα αυτά τα χρόνια, χωρίς να έχουν ανάγκη οποιασδήποτε προβολής, έχουν κερδίσει την Αγάπη και τον Σεβασμό, με τη δουλειά και τη συνέπειά τους όλης της Ελευσίνας και όχι μόνο! Ηλθαν για την Ομάδα μας τον Πανελευσινιακό, που έχει σημαδέψει στο σύνολό του τη σύγχρονη Ιστορία της Ελευσίνας και συνεχίζει να το κάνει με μεγάλη επιτυχία! 
  Τις θεσμικές παρουσίες θα τις αναφέρει αναλυτικά η Ανακοίνωση της Ομάδας μας. Εγώ θέλω να πω από τα βάθη της καρδιάς μου:
  ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ, Λένα, Τινα, Μιχαήλ, που με αντέξατε και με αντέχετε ακόμα!
  ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ, Αργύρη, Θοδωρή,Ντένη, Βαγγέλη και Θανάση, που καθήσατε δίπλα μου σ αυτην την μεγάλη για μένα στιγμή και είπατε τα τόσο Όμορφα λόγια! Ευχαριστώ και τον Χρήστο που ο covid δεν τον άφησε να έλθει απο την Καρδίτσα!
  ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ, όλους τους Συνεργάτες μου όλα αυτά τα χρόνια και κυρίως, όλους όσους άντεξαν αυτή τη μεγάλη και ταυτόχρονα δύσκολη πορεία ΚΑΙ ΈΧΟΥΝ ΞΕΧΩΡΙΣΤΉ ΘΈΣΗ ΣΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΚΑΙ ΣΤΗ ΚΑΡΔΙΑ ΜΟΥ! 
  ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ, τα νέα παιδιά, που πλαισιώνουν πλέον τους παλιούς στο νέο Δ.Σ. και δημιουργουν την Ελπίδα για το Μέλλον της Ομάδας μας!
 ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ τους φίλους μου, που ανταποκρίθηκαν στο καλεσμά μου και ήταν εκεί για να με στηρίξουν!
 ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ, τους φιλάθλους και τους γονείς των παιδιών, που έδωσαν το παρόν, αφήνοντας κάθε υποχρέωσή τους!
 ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ, όλους τους Αθλητές, Αθλητριες, Προπονητές, παλιούς και Νέους για την συγκινητική τους παρουσία
 ΕΥΧΑΡΙΣΤΏ όλους εσάς που μου στείλατε τα τόσο συγκινητικά μηνύνατα, καθώς λόγοι ανεξάρτητοι της θέλησής σας δεν σας επέτρεψαν να παρευρεθείτε!
 ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ, όλους τους εκπροσώπους των Μεγάλων και Μικρότερων χορηγων μας, τις Επιχειρήσεις και τους Επαγγελματίες της Περιοχής μας, τους Γιατρους, τους φυσιοθεραπευτές, Όλους!
 ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ, τους Θεσμικούς Εκπροσώπους, που με τίμησαν πραγματικά με τη παρουσία τους
         ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΟΛΟΥΣ! 
Ακόμα κι αυτούς, που παρότι συνεργαστήκαμε χρόνια, αγνόησαν αυτή τη παρουσία! Μόνο Αγάπη και Εκτίμηση έχω για τον καθένα χωριστά και βέβαια τις σελίδες του Βιβλίου που τους ανάλογουν!

Σχετικά Άρθρα