ΓΙΑΝΝΗΣ ΦΑΤΟΛΙΑΣ: Συγχαρητήρια σε όλους για το τουρνουά ακαδημιών

ΓΙΑΝΝΗΣ ΦΑΤΟΛΙΑΣ: Συχαρητήρια σε όλους για το τουρνουά ακαδημιών

O Υπεύθυνος Εκπαιδευτικού Προγράμματος Προεθνικών Δυτικής Αττικής Γιάννης Φατόλιας έγραψε στο προσωπικό του λογαριασμό στο fb  μετά το τουρνουά ακαδημιών που έγινε στο γήπεδο Μάνδρας.

15/11/2017 η Μάνδρα ζει την τρίτη μεγαλύτερη πλημμύρα που έχει βιώσει ποτέ η Αττική και αφήνει πίσω της 23 χαμένες ζωές και αμέτρητες υλικές καταστροφές.
13/3/2020 1η Καραντίνα
7/11/2020 2η Καραντίνα ( για μεγάλο διάστημα η Δυτική Αττική βρέθηκε σε σκληρό lockdown )
18/6/2021 Διοργάνωση Αναπτυξιακού Τουρνουά Μανδραϊκός Α.Ο. .
Για εμάς την Παρασκευή λοιπόν δεν ήταν μια ακόμα προγραμματισμένη επίσκεψη των Προεθνικών ομάδων Δυτικής Αττικής σε ομάδες της Δυτικής Αττικής, αλλά ήταν η στήριξή μας και η ηθική μας υποχρέωση σε αυτούς του ανθρώπους που παρόλο την δύσκολη 4ετια που έχουν βιώσει ,βρήκαν την δύναμη , την διάθεση και πάνω απ’ όλα δεν χάσανε την αγάπη τους για αυτό που κάνουνε και κατάφεραν να διοργανώσουν αυτή την αξιοσημείωτη δράση όπου υπήρχε μέχρι και κινητή μονάδα ασθενοφόρου με απινιδωτή.
Συγχαρητήρια στους ανθρώπους της διοίκησης , τους προπονητές και τους αθλητές του Μανδραϊκός Ακαδημίες Ποδοσφαίρου .
Συγχαρητήρια στον δήμαρχο και την αντιδήμαρχο Μάνδρας που παρευρέθηκαν στο τουρνουά.
Συγχαρητήρια στον Χρήστο Σοφιανίδη και την Γιώτα Σακκά για την εκπροσώπηση από πλευράς διοίκησης της ΕΠΣΔΑ με φυσική τους παρουσία.
Συγχαρητήρια σε όλες τις ομάδες που υποστήριξαν αυτή την δράση και για την υποδειγματική συμπεριφορά τους, περνώντας στα σοβαρά την εκπαίδευση των παιδιών σε κάθε της μορφή.
Συγχαρητήρια στους γονείς όλων των αθλητών που δημιούργησαν ένα αξιοσέβαστο περιβάλλον αντάξιο ενός αναπτυξιακού τουρνουά , αντάξιο του αθλητισμού!
Είμαστε χαρούμενοι για τους ανθρώπους της Δυτικής Αττικής που σε αυτούς του καιρούς κάνουν βήματα , βρίσκονται δίπλα στα παιδιά και δημιουργούν γι αυτά το καλύτερο δυνατό περιβάλλον, δείχνοντας με τον καλύτερο τρόπο ότι οι άνθρωποι είναι σημαντικοί και κάνουν και τα πράγματα γύρω τους να φαίνονται σημαντικά και θα είμαστε δίπλα τους σε κάθε ενέργεια τους!

*** Στην φωτό  ο Γιάννης Φατόλιας με τον Τάσο Στασινόπουλο στο γήπεδο Μάνδρας.

Απόδοση: ΑΝΕΣΤΗΣ ΤΣΑΚΙΡΟΓΛΟΥ

Σχετικά Άρθρα