Φιλικό με την Θήβα την Κυριακή ο Απόλλωνας Ποντίων στην Γκορυτσά

Φιλικό με την Θήβα την Κυριακή ο Απόλλωνας Ποντίων

Ο  Απόλλωνας Ποντίων Ασπροπύργου στα πλαίσια της προετοιμασίας του θα δώσει φιλικό αγώνα την Κυριακή 29/8 στην Γκορυτσά με τον ΑΟ Θήβα. Το παιχνίδι θα ξεκινήσει στις 18:00. Ο προπονητής Θοδωρής Παχατουρίδης θα δοκιμάσει όλους τους παίκτες που έχει στην διάθεσή του.

Εν τω μεταξύ πραγματοποιήθηκε και ο αγιασμός  στο γήπεδο της Γκορυτσάς με την ομάδα του ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΟΝΤΙΩΝ να είναι ένα απ τα δυνατά φαβορί του πρωταθλήματος της Α’ Ε.Π.Σ.Δ.Α.

Παραβρέθηκαν  από τη δημοτική αρχή ο πρόεδρος του αθλητικού οργανισμού κ.Ιωάννης Κατσαρός,  ο Αντιδήμαρχος και πρόεδρος της Κ.Ε.Δ.Α  κ.Παντελής Σαββίδης,  ο Αντιδήμαρχος τεχνικής υπηρεσίας κ.Αναστάσιος Παπαδόπουλος και ο αντιπρόεδρος της Ε.Π.Σ.Δ.Α κ.Χρήστος Σοφιανίδης.

Το Δ.Σ ευχαριστεί θερμά όλους αυτούς τούς ανθρώπους που παραβρέθηκαν στο γήπεδο για να στηρίξουν την ομάδα μας . Ευχόμαστε ολόψυχα καλή ποδοσφαιρική χρόνια σε ολο το team της ομάδας με υγεία και χωρίς τραυματισμούς πιστεύουμε το 2021-2022 να μας ανάδειξει πρωταθλητές γιατί τα δυο τελευταία χρόνια ο στόχος της ομάδας ήταν το πρωτάθλημα.

 

Ρεπορτάζ: ΑΝΕΣΤΗΣ ΤΣΑΚΙΡΟΓΛΟΥ

Σχετικά Άρθρα