Φιλικό 1-1 ο Αγ. Ιερόθεος με Παλληνιακό-Σοκ με Κωτσερίδη στον Παλληνιακό που υπέστη ρήξη χιαστού και οδηγείται στο χειρουργείο

Φιλικό 1-1 ο Αγ. Ιερόθεος με Παλληνιακό-Σοκ με Κωτσερίδη στον Παλληνιακό που υπέστη ρήξη χιαστού και οδηγείται στο χειρουργείο

ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΦΩΤΗΣ ΚΑΤΣΟΥΦΗΣ

Ένα πολύ γερό τεστ με αντίπαλο τον Παλληνιακό που ανέβηκε φέτος στη Γ’ Εθνική έδωσε ο Άγιος Ιερόθεος στο γήπεδο της Χωραφας.

Οι δύο ομάδες αναδείχθηκαν ισόπαλες 1-1 με τον Γκουτσούλα να πετυχαίνει το γκολ του Ιερόθεου. Ο προπονητής Γιώργος Αρχοντάκης χρησιμοποίησε και πάλι όλους τους παίκτες που έχει στη διάθεση του.

Ο Σάμιος πέτυχε το γκολ του Παλληνιακού ενώ ο Αγ. Ιερόθεος έχασε πέναλτι με τον Μπίρη.

ΑΓ. ΙΕΡΟΘΕΟΣ (Γιώργος Αρχοντάκης): Ζωντός, Μανδαμαδιώτης, Χαραλάμπους, Αποστόλου, Μπίρης, Τσατσαρής, Λέσι, Μπαλατσούρας, Γκουτσούλας, Κράσι, Σουλελές, Ρουμπής, Συμάκος, Κατσής, Πολίτης, Αποστολόπουλος, Μπριστογιάννης, Μπούρας.

ΠΑΛΛΗΝΙΑΚΟΣ (Βαγγέλης Χαντές): Αθανασόπουλος, Κωστόπουλος, Καρακώστας, Αρκούδας, Κολοτούρος, Ζέρο, Τρυφιάτης, Σάμιος, Ματσαδές, Τσάκαλος, Βλάχος, Κυριόπουλος, Κούσης, Μερκούρης, Μιχαλόπουλος, Ρ. Κωστόπουλος.

Στο μεταξύ ο άσος του Παλληνιακού Γιάννης Κωτσερίδης υπέστη ολική ρήξη πρόσθιου χιαστού στο ματς με τον Ηλυσιακό και θα περάσει την πόρτα του χειρουργείου.

Εκτιμάται ότι θα μείνει εκτός δράσης για διάστημα 5-6 μήνες.

Σε άλλα φιλικά παιχνίδια:

Φωστήρας-Κόρινθος 3-1

Σχετικά Άρθρα