Φιλική αναμέτρηση… αλληλεγγύης ο Ιωνικός Νικαίας με την ΑΕΛ!-Από 20/8 ξεκινάει η διάθεση των διαρκείας

Φιλική αναμέτρηση… αλληλεγγύης ο Ιωνικός Νικαίας με την ΑΕΛ!-Από 20/8 ξεκινάει η διάθεση των διαρκείας

ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΦΩΤΗΣ ΚΑΤΣΟΥΦΗΣ

Φιλική αναμέτρηση με… «άρωμα» Σούπερ Λιγκ θα διεξαχθεί στις 09/09 αφού ο Ιωνικός θα αντιμετωπίσει την ομάδα της ΑΕΛ.

Το συγκρότημα του κ. Ανυφαντάκη καλείται να τεστάρει τις δυνάμεις του κόντρα σε έναν πολύ αξιόλογο και δυνατό αντίπαλο, γεγονός που μόνο θετικά μπορεί να αποφέρει στους ποδοσφαιριστές τόσο από αγωνιστική άποψη όσο και από πλευρά εμπειριών.

Ιωνικός και Λάρισα έρχονται αντιμέτωποι σε έναν πολύ σημαντικό φιλικό αγώνα ο οποίος θα λάβει χώρα στο γήπεδο της Νεάπολης στις 9 του Σεπτέμβρη, με ώρα έναρξης 21.00.

Ο Ιωνικός, όμως, ως οργανισμός δεν ξεχνάει ποτέ τις αρχές αλληλεγγύης και ανθρωπισμού που τον διακατέχουν και συμπαραστέκεται στους συνανθρώπους μας που επλήγησαν από την καταστροφική φωτιά.

Για τον λόγο αυτό, δεν θα ισχύσουν τα εισιτήρια διαρκείας αλλά θα υπάρξει γενική είσοδος 5 ευρώ, με όλα τα έσοδα να δίνονται στους πληγέντες από την φωτιά.

Ραντεβού, λοιπόν, την Κυριακή στις 9 Σεπτεμβρίου και ώρα 21.00 για ένα φιλικό παιχνίδι που θα έχει έντονο χρώμα Α’ εθνικής, αλλά κυρίως για έναν αγώνα που θα χαρακτηρίζεται από έναν «ιερό» σκοπό.

Στην σχετική ανακοίνωση του Ιωνικού αναφέρονται τα εξής: Ας σταθούμε αλληλέγγυοι, ακόμη μια φορά. Είναι το λιγότερο που μπορούμε να πράξουμε.

Στην ανακοίνωση που αφορά τα διαρκείας αναφέρονται τα εξής:

Η διοικούσα επιτροπή του ποδοσφαιρικού τμήματος του ΑΟ Ιωνικός ανακοινώνει ότι η διάθεση των νέων καρτών διαρκείας ξεκινάει, τελικά, από 20 Αυγούστου.

Μια σημαντική επισήμανση η οποία πρέπει να παρατηρηθεί αφορά στον νέο αθλητικό νόμο, ο οποίος τονίζει πως για την κατοχύρωση των κατόχων τα νέα εισιτήρια διαρκείας θα είναι προσωπικά (θα απαιτείται ονοματεπώνυμο).

Τα εισιτήρια διαρκείας για την σεζόν 2018-2019 θα ξεκινούν από τα 20 ευρώ, ενώ θα είναι διαθέσιμα στα εξής σημεία (από 20 Αυγούστου και καθημερινά) : στις θύρες 7 και 8 του γηπέδου της Νεάπολης, στα γραφεία των ακαδημιών, από 18.30-21.00.

Παράλληλα, ο σύνδεσμος φιλάθλων του Ιωνικού θα διαθέτει διαρκείας για την θύρα 3.

Αναλυτικά, οι τιμές:

20 ευρώ: Θύρα 3

30 ευρώ (ακαδημαϊκό-οικογενειακό): Θύρες 1-2 (αφορά τους γονείς που έχουν εγγεγραμμένα τα παιδιά τους στην ακαδημία του Ιωνικού)

40 ευρώ: Θύρες 1-2

100 ευρώ: Θύρα 5 (vip)

Σχετικά Άρθρα