Ευχάριστη έκπληξη με Γιάννη Λαγκαδινό νέο γενικό αρχηγό στον ΠΑΟ Ρουφ

Ευχάριστη έκπληξη με Γιάννη Λαγκαδινό νέο γενικό αρχηγό στον ΠΑΟ Ρουφ

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΦΩΤΗΣ ΚΑΤΣΟΥΦΗΣ

Σαν να μην έφυγε ποτέ και ευχάριστη έκπληξη αλλά και παράλληλα σωστή κίνηση από τον ΠΑΟ Ρουφ που απέδειξε για μια ακόμα φορά ότι ξέρει να αξιοποιεί παίκτες και ανθρώπους που έχουν μεγάλη προσφορά στην ομάδα.

Όλοι αυτοί οι τίτλοι και λίγοι είναι αξίζουν για τον τεράστιο και σε ήθος Γιάννη Λαγκαδινό ο οποίος σύμφωνα με ανακοίνωση της Αούστρια ανέλαβε νέος γενικός αρχηγός της ομάδας.

Η αλήθεια είναι ότι πρόκειται για μια σωστή κίνηση από κάθε άποψη δεδομένου ότι ο Γιάννης Λαγκαδινός που διακρίνεται στην ΦΩΤΟ με τον αντιπρόεδρο του ΠΑΟ Ρουφ Δημήτρη Κρητικό αμέσως μετά την συμφωνία, εγκατέλειψε πριν από λίγο καιρό την ενεργό δράση. Οπότε γνωρίζει πολύ καλά την σύγχρονη φιλοσοφία του ποδοσφαίρου και την αντίληψη του σύγχρονου ποδοσφαίρου και κατ’ επέκταση την ψυχολογία των παικτών και της ομάδας. Άλλωστε μέχρι πρότινος ήταν συμπαίκτης με κάποιους παίκτες από το σημερινό ρόστερ της ομάδας. Οπότε ξέρει καλά τα κατατόπια του Ρουφ στο οποίο σαν παίκτης ακόμα και τραυματίας πρόσφερε τον καλύτερό του εαυτό και τίμησε στο έπακρον αυτή την ιστορική φανέλα. Και βέβαια έχει «φάει με το κουταλάκι» το αθηναϊκό και ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο.

Σχετικά Άρθρα