Εβαλαν γκολ ζωής και χάρισαν χαμόγελα και ελπίδα στα παιδιά

Εβαλαν γκολ ζωής και χάρισαν χαμόγελα και ελπίδα στα παιδιά

Ποδοσφαιρικός αγώνας φιλανθρωπικού χαρακτήρα διεξήχθη την Πέμπτη 17 Ιουνίου στο γήπεδο του Απόλλων Σμύρνης “Γεώργιος Καμάρας” στη Ριζούπολη. Με στόχο την ενίσχυση του συλλόγου “Φλόγα” γονέων παιδιών με νεοπλασματική ασθένεια Φλόγα, η ομάδα των Ε.Ε.Δ.Α. (Ένωση Εργατοϋπαλλήλων Δήμου Αθηναίων) και η Εθνική ομάδα Ενόπλων δυνάμεων έβαλαν γκολ ζωής και χάρισαν χαμόγελα και ελπίδα στα παιδιά που δίνουν μάχη στο δικό τους αγώνα ζωής καθημερινά.
Στα πλαίσια της δράσης αυτής ο αντιδήμαρχος Λυκόβρυσης Πεύκης και Διευθύνων σύμβουλος της ΠΑΕ Απόλλων Σμύρνης κ. Παναγιώτης Ιωάννου εξέφρασε τη θερμή υποστήριξη του προς τον σύλλογο “Φλόγα” και την πρόεδρο κ. Μαρία Τρυφωνίδου, τις προθέσεις του για μελλοντικές δράσεις για την ενίσχυση του έργου τους και συνομίλησε με τον κ. Σταύρο Ν. Μάνταλο (σύμβουλο του ΥΕΘΑ).
Στο συγκεκριμένο αγώνα νικητής ήταν η αρωγή και η αλληλεγγύη προς το συνάνθρωπο.
Είναι σημαντικό για τους ανθρώπους να γνωρίζουν ότι ανεξάρτητα από το τι βρίσκεται στο παρόν τους μπορούν να ξεπεράσουν τη σκοτεινή πλευρά και να πέσουν σε ένα πιο φωτεινό κόσμο.
Ας ευαισθητοποιηθούμε όλοι για το πιο σημαντικό πράγμα του κόσμου. Τα παιδιά. Είναι η ελπίδα και το μέλλον του κόσμου μας.
Με την αγάπη μένει η Φλόγα ζωντανή.

Σχετικά Άρθρα