ΕΠΣΔΑ: Οι Προεθνικές Ομάδες Δ.Αττικής την Τετάρτη με την ΕΠΣ Αθήνας

ΕΠΣΔΑ: Οι Προεθνικές Ομάδες Δ.Αττικής την Τετάρτη με την ΕΠΣ Αθήνας

Την Τετάρτη 29/3 οι προεθνικές ομάδες της Δυτικής Αττικής Κ14 και Κ16 θα αγωνιστούν στο γήπεδο του Βύζα με την αντίστιχη της Αθήνας
 Όσο σημαντικό και να είναι ένα παιχνίδι πάντα η ζωή θα είναι πιο σημαντική και δεν θα μας αλλοιώσει σαν ανθρώπους καμία κατάκτηση πρώτης ή τελευταίας θέσης.
Πριν 3 χρόνια καταθέσαμε το εκπαιδευτικό μας πρόγραμμα 3 ετιας στην ΕΠΣΔΑ θέτοντας ξεκάθαρο δίλημμα αλλαγή ή όχι νοοτροπίας.
3 χρόνια μετά κλείνοντας τον κύκλο 3ετιας δεν θα μπορούσαμε να μην τιμήσουμε τα παιδιά με σύνδρομο Down που δίνουν τον δικό τους αγώνα με την διαφορετικότητα.
Ας γιορτάσουμε τη διαφορετικότητα μαζί με τα παιδιά με σύνδρομο Down,γιατί σε αυτόν τον κόσμο χρειάζεται πολλή τόλμη για να είσαι διαφορετικός.
Η Κ16 δίνει τον πιο σημαντικό της αγώνα μέχρι τον επόμενο!
Έχοντας καταφέρει να είναι αήττητη έχει 11 βαθμούς και 11 γκολ υπέρ – 4 γκολ κατά, υποδέχεται την Αθήνα που έχει 10 βαθμούς στο παιχνίδι που θα σφραγίσει την θέση για τις 16 καλύτερες ομάδες του πανελλήνιου πρωταθλήματος επιλογής εθνικών ομάδων!
Τα παιδιά της Δυτικής Αττικής,τα παιδιά όλων μας ,μας θέλουν δίπλα τους πιο πολύ από ποτέ..το αξίζουν…το κέρδισαν και σας περιμένουν όλους την Τετάρτη να στηρίξετε από κοντά την προσπάθεια τους στο Δημοτικό Γήπεδο Βύζα Μεγάρων.
Τους ευχόμαστε να ζήσουν τις στιγμές και θα είμαστε δίπλα τους οποίο και αν είναι το αποτέλεσμα!

Σχετικά Άρθρα