ΕΠΣΔΑ- Κύπελλο 3η φάση: Ο Βύζας Μεγάρων 3-0 τον ΠΑΟΚ Μάνδρας

Καλτσάς, Τοπτίδης, Κλωνάρης τα τέρματα των κιτρινόμαυρων

Ο Βύζας Μεγάρων για την 3η φάση του κυπέλλου στην Δυτική Αττική επικράτησε στη Νέα Πέραμο του ΠΑΟΚ Μάνδρας με 3-0 και απέκτησε προβάδισμα πρόκρισης στην επόμενη φάση του θεσμού. Η κατάκτηση της νίκης αναμένεται να λειτουργήσει ως βάλσαμο εντός του ποδοσφαιρικού τμήματος, ενόψει και της απαιτητικής συνέχειας στο πρωτάθλημα με τα παιχνίδια φωτιά που ακολουθούν με (Ηρακλή -εκτός,  Μίμα εντός, και Πανελευσινιακό εκτός).
Οι αλαγές που έκανε ο προπονητής Σάκης Βερούτης αποδείχτηκαν χρυσές και έπιασαν τόπο με αποτέλεσμα να αλλάξει άρδην το σκηνικό. Ο Κλωνάρης έδωσε άλλο αέρα στην επίθεση. Το γκολ του εν λόγω επιθετικού ήταν παράδειγμα ομαδικής δουλειάς. Πολύ καλός και ο Γάλας που ενίχυσε την επίθεση.

ΤΑ ΓΚΟΛ:
(74′) 1-0 ο Καλτσάς με αριστερό φαλτσαριστό σουτ σύριζα στο δεξί κάθετο δοκάρι δεν άφησε περιθώριο για αντίδραση
(79′) 2-0 ο Τοπτίδης σουτ πλασέ
(90′) 3-0 συνδυασμός Παπαδάκη (δεξιά) προς Καλέμι (κέντρο) στον Κλωνάρη (αριστερά) διαγώνιο σουτ του τελευταίου και γκολ.

Διαιτήτευσε ο Φώτης Ντάουλας. Βοηθοί Οκονόμου- Πλάκας.

ΒΥΖΑΣ ΜΕΓΑΡΩΝ(προπονητής Σάκης Βερούτης): Ξενάκης, Μουσκάι(72′ Ρόκου), Χάρμπαλης, Μπαντούνας(46΄Γάλας), Βελέντζας, Πατσιονίδης(63′ Καλτσάς), Καλέμι, Νάκας, Τσιγγόπουλος(52’Κλωνάρης), Παπαδάκης, Τοπτίδης.
ΑΝΑΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟΙ: Δρυμούσης, Αρχοντάκης.

ΠΑΟΚ ΜΑΝΔΡΑΣ(προπονητής Μιχάλης Κάσδαγλης): Τσαπούρνης, Πετσίτης, Λάππας, Πλάτανος(77′ Μετάι), Τζαφεράκος, Μαντζιούρας, Λάσκος(64΄Βούκα), Λόλι, Παπακωνσταντίνου, Κακοσίμος, Κώνστας(82′ Μήνος).
ΑΝΑΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟΙ: Βατσάκης.

ΑΝ. ΤΣΑΚ.

Σχετικά Άρθρα